Tuesday, June 28, 2016

Back in Black?

Juhannuksena ei tullut ihan hirveästi iloteltua väreillä, mutta tämä meikki tarttui kameraan. Lähdetään kuitenkin liikkeelle hiuksista. Sävy on taas hetkellisesti muuttunut. Ostin Sokokselta mustan ColorMaskin (maskit ovat alennuksessa 11,90e), koska olen lukenut, että jotkut ovat käyttäneet sitä grannytukan ylläpitoon. Sekoitin suurin piirtein puolet ja puolet Blackiä ja Platinumia. Annoin värin olla hiuksissa noin puoli tuntia. Aika tummaksi meni. Ajattelin, että ei siinä mustassa niin paljon pigmenttiä voi olla. Olin väärässä.

Pidän ihan valtavasti tästä raudanharmaasta sävystä. Se ei ole todellakaan noin tasaisen näköinen kuin kuvassa ja yhden pesun jälkeen latvat vihertävät. Seuraavalla kerralla vähän violettia joukkoon. Ja vähän vähemmän tuota mustaa.

Muuten harmaa kokonaisuus kaipasi kaverikseen punertavaa meikkiä. Käytin silmämeikkiin MACin ihanaa Burgundy x Nine -palettia.
 Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- MAC: Sketch
- MAC: Star Violet
- MAC: Pink Opal pigment
Ajattelin huulille ensin MACin Stone -huulipunaa, mutta koska se oli jossain piilossa, niin nappasin pöydältä ColourPopin ihanan erilaisen TooLips Ultra Satin -huulipunan. Kylmä harmaa ja lämpimään taittavat punaiset sopivat jännän upeasti yhteen.
In English:
I tried black hair mask to keep my hair grey. It worked almost too well. ;) But I do love this lovely steel grey color.  

6 comments:

 1. Tummanharmaa hiusväri näyttää tosi makeelta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähän voi turvautua silloin kun tulee ikävä tummia hiuksia. Tämä haalistuu tosi kivasti vaaleanharmaaksi. :)

   Delete
 2. Ihana meikki ja huulet. Sopivat kauniisti hiusten kanssa :) Burgundy on tosi ihana paletti! Minä jo ikävöin entistä vaaleampaa tukkaa, sniif :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä miksi jotenkin säästelen tuota Burgundy -palettia. Ehkä kun ne napit on niin pieniä, niin ajattelen, että loppuvat nopeasti... ;)

   Delete
 3. Aika makea silti tuo hiusväri! :) ColorMaskeista mielestäni se uusin Graphite on tummanharmaa ja KC taitaa itsekin suositella sitä grannyille :) Teidän entisenä mustatukkaisena että se musta on _musta_ ;P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Graphitea löytyy myös :) Tässä mustassa on vaan enemmän pigmenttiä, joten pysy myös kauemmin ja haalistuu kivasti. Muuten siinä Graphitessa on aika täydellinen granny-sävy.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...