Monday, January 25, 2016

Red Velvet Makeup - 'Jupiter Ascending' inspired Makeup

Tässä yksityiskohtaisemmat kuvat eilisten kuvausten meikistä. Kuten kirjoitinkin, niin tämä meikki osui ja upposi henkilökohtaisesti. Tämä oli jotenkin uuden hiusvärin ja asusteiden kanssa täydellisesti tasapainossa. Olenhan minä tehnyt punaisia silmämeikkejä jo vuosien ajan, eli ei tässä mitään uutta ollut.
Koru: Lindex
Hiuskoriste: H&M/tuunattu
Paita: Gina Tricot
Meikin inspiraationa toimi 'Jupiter Ascending' elokuvassa ollut häämeikki. En ole nähnyt elokuvaa, koska olen lukenut ainoastaan, kuinka luokattoman huono se on (mutta nähtävästi visuaalisesti nätti, joten joku päivä saatan sortua). Olen kuitenkin törmännyt tähän Mila Kunisin hahmon meikkiin monessa paikassa ja ihastuin tuohon kokonaisuuteen. Omat silmäni ovat todella eri malliset Milaan verrattuna, joten meikkikin näyttää erilaiselta.

Kunisin meikissä on käytetty MACiltä punaista kultaa, itse käytin vähän viileämpiä sävyjä.
Jupiter Ascending: Mila Kunis
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Grimas: 545 (burgundy)
- Grimas: 681 (plum)
- Fyrinnae: Sugar Coated
- MAC: Pink Opal pigment

Brows/Eyeliner/Mascara:
- Anastasia Beverly Hills: Ash Brown pomade
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Oriflame: The one mascara
- Ardell: 118 falsies
Alunperin taisin törmätä tähän meikkiin, kun joku kyseli, mitä huulipunaa meikissä oli käytetty. Kyseiset punat ovat:  Giorgio Armani Lip Maestro lipstick 400 & 504. Itse en ole testannut kyseisiä punia, joten en osaa sanoa, kuinka lähellä oma komboni oli.

Omilla huulillani oli yhdistelmä kahdesta MACin punasta: Rebel ja Runaway Red. Ensin levitin huulille melkein kauttaaltaan Rebeliä ja sitten huulten keskelle Runaway Rediä. Yhdistelmä on todella kaunis; ombre olematta selkeästi ombre.
MAC: Rebel + Runaway Red
Kasvoilla minulla oli sekoitus kahdesta meikkivoiteesta: Revlon ColorStay 110 ivory + Lumene Matt Control, sävy 0. Peiteaineena Urban Decayn Naked Skin Concealer, sävy 'Fair Neutral'. Varjostuksiin käytin yhdistelmää: NYX Taupe ja MAC Taupe (toinen kylmän sävyinen ja toinen neutraali/lämmin), poskipunana MACin Pink Cult.
Hiukset halusin ehdottomasti kiharalle. Ei mennyt ihan putkeen, mutta hiukset eivät onneksi suoristuneet ihan kokonaan kylmyydessä ja kosteudessa. Laitoin hiukseen eilen yhdistelmän erilaisia sävytteitä ja annoin olla 1,5h. Lopputulos oli ehkä tummempi ja violetimpi kuin ajattelin, mutta tykkään kovasti. (Ja note-to-self: seuraavana kerran laita poolopaita päälle ennen kuin kiharrat hiukset ja meikkaat.)

Voisin laittautua näin joka päivä, jos se olisi vaan mahdollista. Tunsin itseni erityisen tyylikkääksi.
In English:
Here are more pics of the photoshoot look from yesterday. I just love how everything works together. If I could I would wear this almost every day. 

This make up was heavily inspired by Jupiter Ascending movie. I haven't seen the film 'cause I've read it's crap, but I have a soft spot for movies that look pretty, so I may watch it one day. The look Mila Kunis' character had on her wedding day is so pretty. I just had try out myself and it came out beautiful. 

10 comments:

  1. Replies
    1. Mä palailen itsekin katselemaan näitä kuvia vähän väliä. :)

      Delete
  2. Niin kuin tuonne edelliseen postaukseen jo kommentoin niin noi hiukset sopii sulle ihan täydellisen upeasti! Tämä meikki on kyllä jotenkin niin kaikin puolin tasapainossa kaiken kanssa, sopii sulle niiiiiin hyvin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ensin mietin noita kiharoita purkaessa, että nyt on vähän Dame Edna -fiilikset. ;) Harkitsen täällä jo permanenttia, koska kaipaan tosi paljon kiharoita tämän värin kanssa.

      Jos olisi hahmo jossain sarjassa tai elokuvassa, niin tämä olisi ehdottomasti minun tyylini. :) Minulla oli sellainen todella classy -fiilis tässä kokonaisuudessa.

      Delete
  3. Ihan erityisen tyylikäs on! Hiukset ja meikki sointuvat niin hienosti yhteen ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehkä täytyy tehdä tällainen meikki useammin ja opetella kiharamaan hiukset jotankin tosi nopeasti.
      Ja kiitos. <3

      Delete
  4. Meikki on ihana, mutta nyt kyllä huomioni vei hiukset! Koska ne on tuon värisiksi muuttuneet. Luin kyllä sinun muuntautumisesta, mutta silloin vasta tyvi oli riittävän puhdas harmaalle. Mitä olet siihen käyttänyt? Onko mukana Color Maskin Pearl, vai mistä tuo vaaleanpunainen vivahde? Ihan mielettömän kiva sävy. Se on kuin rose gold, mutta valkokultaisena. :D Tiedätkö, ilman kullan lämpöä, eli olisko se sitten hienosti rose platinium?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämänkertainen sävy on melko vahinko. Minulla on hiuksissa varmaan neljää eri sävytettä(!).
      Latvat ovat vieläkin lämpimät vaaleanruskeat, koska en ole jaksanut jatkaa vaalentamista. Tuo vaaleanpunainen vivahde tulee varmaan Tallinnasta tuomastani sävytteestä, joka on hieman punaiseen taittava violetti ja aika pigmenttinen. Tosin ensin levitin latvoihin CracyColorin 'Lilac' suoraväriä, mutta se taas on siniseen taittava.
      Hiusten päälliosaan/juureen taas sekoitin KC:n 'Platinum' ja 'Graphite' maskeja.
      Tämä sekasotku oli hiuksissa n.1,5h ja lopputulos oli melko liilaan taittava, johon nuo latvat toivat lisää punertavaa vivahdetta.

      Olen miettinyt, että yhdistelmä kylmä juuri ja lämmin latva pitäisi näyttää kamalalta, mutta jotenkin tämä toimii. Nyt sävytteet ovat melko kuluneet ja latvan rusehtava sävy näkyy selkeästi. Ensi kuun aikana yritän saada latvoja asteen tai pari vaaleammaksi, jotta nuo sävytteet näkyisivät/pysyisivät vähän paremmin.

      Tuo Rose-platinum on aika hyvä kuvaus. :) Katsotaan, miltä nämä näyttää seuraavan sävytyksen jälkeen.

      Delete
  5. I love these colours on you! I saw the movie and it was terrible. It looked really pretty, but the storyline was horrible.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I love these colours myself. I wish I could wear red eyeshadow to work. :)
      That's what I've read about the movie. Still might watch it one day, just to see all the pretty. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...