Saturday, October 24, 2015

Notoriously Morbid

Minusta on aivan ihana päästä tutustumaan uusiin merkkeihin. Törmäsin 'Notoriously Morbid:iin' melko vahingossa ja kiinnostuin varsinkin huulituotteista heti. Heillä on myös todella paljon luomivärejä, joten niihinkin oli pakko tutustua. Meikkikuvia tulossa.
Heillä on paljon duochrome-sävyjä, joita rakastan, mutta myös ihan mattaa ja satiinia. Olin erityisen yllättynyt tuosta mattaväristä 'Teacher in Tweed', joka on ihan huiman pigmenttinen. Ihana likaisen ruskea, joka sopii luomiväriksi, kulmiin ja myös kevyellä kädellä kasvojen varjostukseen. Minä vihaan noita pikku pussukoita, mutta tuli halvemmaksi kokeilla iso määrä eri sävyjä ja onneksi minulla on kasa tyhjiä minipurkkeja juuri näitä pussi-sampleja varten.
Melkein kaikki värit toistuivat swatcheissa todella erinäköisenä kuin purkissa (2,75$) tai pussissa (1,25$). Olin todella yllättynyt. Tosin kotisivujen kuviin verrattuna värit eivät olleet ihan niin intensiivisiä ja moniulotteisia.
Top row: Beast of Busco, Autumn Flower, Altie, Glorious Honor, Slide Rock Bolter, Welcome to Vinnland
Bottom row: Lockridge Found, Visions, Philosophoscope, Winsted Wildman, Chaos Reigns, Menehune, Teacher in Tweed 
Notoriously Morbid tarjoaa myös jotain, mikä monilta meikkisarjoilta puuttuu: kylmänsävyisiä varjostusvärejä. Itse tilasin minikokoisen purkin (4$) sävyssä 'Giant' ja samplen sävystä 'Necromancy'. 'Giant' on mielestäni suht neutraali ruskea, ei niin kylmä kuin luulin. Menee itselläni enemmän aurinkopuuterista, mutta sopii suht nätisti myös varjostuksiin. 'Necromancy' on taas kunnolla viileä sävy ja erittäin pigmenttinen. Tätä tilaan seuraavan kerran tuollaisen minipurkin. Nyt varmaan sekoitan värit keskenään.
Sitten vielä viimeisenä, muttei vähäisimpänä ne huulijutut. Olen hurahtanut monien muiden lailla näihin nestemäisiin mattapuniin. Notoriously Morbidin 'Mystic Matte Liquid Lipstickeissä' (9$) on monta mielenkiintoista sävyä, mutta yritin valita pari, jotka ovat vähän käytettävämpiä kuin siniset tai harmaat.

Näissä mattapunissa on erittäin miellyttävä koostumus. Koostumus on pigmenttinen ja melko ohut. Muihin vastaaviin mattapuniin verrattuna nämä eivät ole ihan niin kuivattavia. Toki jossain vaiheessa huulet kuivavat, mutta tunne ei ole niin rutikuiva kuin esim. ColourPopin vastaavissa.
- 'Tarot' on *kröhöm* ihana harmahtava malvansävyinen huulipuna. (Tämän sävyisiähän minulla ei kovin montaa olekaan.)
- 'Sorceress' on todella ihanan värinen. Pohja on suht lämpimän punainen, mutta joukossa on todella kaunis sinertävä hohde.
Näitä haluan hankkia pari lisää.

Postikulut olivat 7,50$ ja tilauksen lähettämiseen meni noin 2 viikkoa (joka ilmoitettiin etukäteen). Oma pakettini jäi valitettavasti tulliin.
In English:
I made my first order to 'Notoriously Morbid'. Love the Mystic Matte Liquid Lipsticks. Eyeshadows are also very nice. More pictures are coming. 

6 comments:

  1. Nuo duochromet näyttävät mielettömiltä! Meikkikuvia odotellaan :) minulta kyllä puuttuu kunnollisia duochromeja joten löytyiköhän näistä kiinnostavia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on tosi, tosi kauniita, mutta Fyrinnae on ehkä vielä parempi. :)

      Delete
  2. Replies
    1. Se on tosi jännän värinen. Harmi, etten saanut kuvaa meikistä, jossa käytin tuota. Pitää testailla vähän valoisammalla uudestaan. :)

      Delete
  3. En ole koskaan ennen kommentoinut mitään vaikka luenkin blogiasi suht. säännöllisesti. Oon ehkä turhan ujo :)
    Upeita luomivärisävyjä ja varjostussävyjä! Pitäis varmaan kurkistaa merkin sivuille.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana, että kommentoit vaikka tämän yhdenkin kerran. :) Itsekin luen montaa blogia, joihin en ole kommentoinut kertaakaan.
      Tällä merkillä on tosi kivoja ja vähän erikoisempia sävyjä valikoimissaan. Suosittelen kokeilemaan. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...