Tuesday, April 1, 2014

Make Up Collection: Eyes - Meikkikokoelma: Silmät

Tästä lähtee. Kuvat tämän hetkisestä meikkikokoelmastani, olkaa hyvät. Aloitetaan silmämeikeistä. Niistä oli kaikista helpoin lähteä liikkeelle ja niiden kuvaaminen oli jotenkin selkeää. Ensimmäisessä kuvassa on kaikki yksittäiset luomivärinapit. Näiden määrä ei oli kasvanut kovinkaan paljon sitten vuoden 2008. En millään jaksa nimetä tuotteita, joten kyselkää, jos joku näistä napeista tai paleteista kiinnostaa.

Here goes. As promised: my make up collection. There are so many pictures that I've divided the posts. I'm beginning with eye make up. If there's any particular shade or product you want to know about, just ask. :)
Sitten luomiväripaletit. Kuvasta puuttuu 120 luomivärin Manly-plaetti. Olin aika yllättynyt, kuinka murrettuja värejä minulta loppujen lopuksi löytyy, koska monet meikkini ovat hyvinkin värikkäitä.

Palettes. My 120-eyeshadow-palette is missing from the picture.
Inglotin paletit on kuvattu erikseen. Rakastan näitä edelleen ja monet sävyistä ovat säännöllisessä käytössä. Sain jo alarivin oikeanpuolimmaisen vaalean sävyn kulutettua loppuun ja kuvassa on uusi nappi.

Inglot eye shadows. I love them and I use them a lot.
Ripsivärien määrä on onneksi ihan suht järkevissä kantimissa. Maybellinen ja Viva la Divan ripsarit ovat värillisiä, joita tulee käytettyä harvemmin. Estée Lauder on vielä korkkaamaton ja tulee käyttöön, kun Lancômeista jättää aika.

I'm quite happy that I don't have more mascaras. 2 of them are colored and Estée Lauder one is unopened.  
Nestemäisiä rajauksia on kertynyt, mutta melkein kaikki ovat eri värisiä. Sensai odottelee uuden väripatruunan vaihtoa, mutta sen aika koittaa, kun H&M eyeliner sanoo sopimuksen irti. KIKOn, MACin ja GOSHin linerit ovat kaikki ihan samanlaisia. Kuvasta muuten puuttuu Illamasquan valkoinen eyeliner, joka on myös samanlainen.

I like to use liquid eyeliners so I have quite a few. KIKO, MAC and GOSH liners are practically identical. I totally forgot Illamasqua's Scribe from the pictures.  
Meinasin ensin jättää pigmenttisamplet pois, mutta tässä ne ovat näin kompaktisti. Edessä 2 täysikokoista MACin pigmenttiä (Vanilla ja Blue Brown). Ja alla myös silmämeikkikynät. Hieman rajoittuneesti noita sävyjä. ;)

I almost left out the pigment samples because there're quite a few of them, but here they are in a compact form. And below my eye pencils.  

3 comments:

 1. NUO INGLOTIT, ne on rakkautta. Kuin myös irtopigmentit ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos jotkut luomivärit pitäisi ainoastaan säilyttää, niin Inglotit jäisi. Ne on vaan niin hyviä. Pigmenttien kanssa olen tullut kavereiksi vasta viimeisin parin vuoden aikana. Aluksi ne oli vaikeita, eikä näyttänyt hyvältä ja nyt ne on melko helppoja ja lopputulos on yleensä aika moniulotteinen.

   Delete
 2. Mulle Inglotit ovat myös erityisen rakkaita, ja niitä olen melkeinpä eniten käyttänytkin. Tosi kiva oli nähdä meikkikokoelmasi! :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...