Sunday, April 27, 2014

Milani: Eyeshadow Primer

Hyvä luomivärinpohjustaja on täysin ehdoton rasvoittuville luomilleni. Ilman sitä luomivärit ovat yleensä tunnissa menneet epämääräiseksi mössöksi. En ole kokeillut kovinkaan montaa eri pohjustajaa, koska heti ensimmäisenä kokeilin Urban Decayn kuuluisaa Eyeshadow Primer Potionia. Luin kuitenkin joku aika sitten Milanin uudesta pohjustajasta ja se kuulosti todella hyvältä. Tämä on myös huomattavasti edullisempaa kuin UDPP. Milani (9ml) on n.$7 ja Urban Decay (11ml) n.20€.
En ole ehtinyt käyttämään Milanin pohjustaa kuin neljänä päivänä, mutta toistaiseksi ei ole ollut mitään ongelmia. Tuote lupaa seuraavaa:
- yli 8 tunnin kestoa luomilla
- kevyt ja tahmaamaton koostumus
- estää luomiväriä kasaantumasta luomivakoon
Ainakin itselläni nämä kaikki pitävät paikkaansa. Milanin primer on koostumukseltaan hieman paksumpaa kuin UDPP, mutta se levittyy todella nätisti luomille ja tasoittaa hieman sävyä. Pakkauksessa pyydetään odottamaan noin puoli minuuttia ennen luomivärin levittämistä ja itse olenkin antanut primerin asettua ennen meikkaamista.
INCI
Milanin Eyeshadow Primer jättää luomet hieman sellaisen silikonisen tuntuiseksi, mutta silti luomivärit tarttuvat hyvin ja ovat helppoja häivyttää. Luvattu 8 tunnin kestävyys ylittyy aika hyvin. Esimerkiksi eilen meikkasin klo 8 aamulla ja pesin meikit pois puolenyön jälkeen ja silmämeikit olivat erittäin fressin näköiset edelleen. Suosittelen siis oikein lämpimästi kokeilemaan tätä pohjustajaa, jos Urban Decay, Too Faced tai NARS tuntuvat liian kalliilta. Omani on tilattu Cherry Culture kaupasta. Tällä hetkellä sanoisin, että tykkään tästä jopa enemmän kuin UDPP:stä. En ole kokeillut Too Faced Shadow Insurancea tai NARSin kovasti kehuttua pohjustajaa, joten niihin en osaa verrata.

In English:
Eyeshadow primers are a must for me. Without them my eyeshadows are a greasy mess on my lids. I've only used a couple of eyeshadow primers because the first I tried was Urban Decay's famous Eyeshadow Primer Potion and it has worked well. But I've read couple of good reviews about Milani's Eyeshadow Primer and wanted to try it. It's much cheaper: Milani (9ml) about $7 and Urban Decay (11ml) $20.

It promises:
- over 8 hour wear
- lightweight, non-sticky texture
- minimizes creasing
On my oily lids this works as it promises. Although I get over 12 hour wear. The texture is very smooth and it leaves my lids feeling very smooth, so eyeshadows are easy to apply and blend. I must say that I almost like this better than UDPP at the moment. I bought mine from Cherry Culture. I warmly recommend this if you feel Urban Decay, Too Faced or NARS are too pricy. 

4 comments:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja edulliselta! Itse olen käyttänyt lähinnä Too Facedia ja Urban Decayta, mutta aina sitä silti miettii, että josko kokeilisi muutakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi nykyään on pohjustajia mistä valita. Tämä Milani on kyllä todella kiva uusi tuttavuus. Toistaiseksi ei mitään pahaa sanottavaa. Toivottavasti toimii myös sinulla, jos päätät kokeilla. :)

   Delete
 2. Oi, kiitti vinkistä! Vaikka tällä hetkellä käyttämäni MUFEn primer onkin aivan loistava ja ihana ja kaikkea, onhan sen hinta aika kallis määrään nähden. Ehkä testaan seuraavaksi sitten Milania! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi pohjustajaa menee kerralla todella vähän, mutta se hetki, kun pitää hankkia uusi loppuneen tilalle. :/ Itse en ole MUFEa kokeillut, mutta tätä voin kyllä suositella lämpimästi.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...