Monday, March 24, 2014

Guerlain Lipsticks - My Precious Finds

Nyt mennään H&M huulipunien jälkeen vähän toiseen ääripäähän. En vain voinut vastustaa, kun huomasin ale-pöydässä Guerlainin huulipunia varustettuna -70% tarralla. En tykkää avata myyntikappaleita, mutta oli pakko tarkastaa, ettei joku riemuidiootti ollut swatchannut näitä myyntiversioita. Ei onneksi ollut. Tämä Rouge G -huulipuna sävyssä 'Madame Flirte' oli osa syksyn 2013 Violette De Madame -kokoelmaa, jota katselin haaveillen jo silloin puoli vuotta sitten.
Ihastuin heti huulipunien pakkauksiin. Huulipunahylsy on massiivinen ja metallinen, jossa on kaunis hattutylliä muistuttava painatus. Hylsystä oli todella vaikea saada hyvää kuvaa, koska se heijasteli joka puolelta. Mutta toivottavasti näistä saa joten kuten selvää. (Nämä piti kuvata taas kumihanskat kädessä, koska tuohon metallihylsyyn jää joka ikinen sormenjälki näkyviin.)
Hylsyn korkki aukeaa tuollaiseksi peiliksi, kun huulipunan ottaa ulos. Ihan näppärää, mutta olisi kiva, jos tuo peili ei lävähtäisi auki itsestään, kun hylsyn avaa.
Huulipunan sävyä kuvaillaan sanoilla 'fruity red' ja huulipuna on todellakin hdelmäinen ja hieman koralliin taittava punainen. Todella kaunis ja keväinen/kesäinen sävy. Tulee käytettyä varmasti usein. Sanon suoraan, että alkuperäiseen 49,90e hintaan en olisi tätä ostanut, mutta nyt hintaa jäi vain n.15 euroa, joten eipä tarvinnut pitkään miettiä.
Ale-pöydästä löytyi toinenkin puna, Kiss Kiss Strass sävyssä Brun Satin. Kuten ylempää näkee, huulipunien hylsyissä on huima kokoero, vaikka itse punaa on sama määrä. Kiss Kiss on tosi ulkonäöllisesti myös erilainen. En oikein tiedä, mitä ajattelen tuosta hylsystä. Se on överi ja jotenkin omituinen. Ensimmäisenä tuli mieleen joku sci-fi sarja. Käsituntuma on mukavan raskas ja hylsy naksahtaa napakasti kiinni, mutta en silti ymmärrä, mitä suunnittelija on tässä hakenut.
Näiden punien hinta on normaalisti 37e, mutta itse nappasin tämä mukaan n.11 eurolla. Ei paha. Mutta en ole siirtymässä mitenkään pysyvästi selektiiviseen kosmetiikkaan. En ole edelleenkään sitä mieltä, että nämä olisivat mitenkään ylivoimaisia esim. MACiin tai vaikka Viva la Divaan ja H&M:n verrattuna. Minusta on vain mukava tehdä kivoja kosmetiikkalöytöjä.
Brun Satin on melko läpikuultava pigmentiltään ja sopii varmasti ihanasti turkoosien ja muiden värikkäiden silmämeikkien pariksi. Madame Flirte taas on tosiaan pirtsakka, läpikuultava punainen. Koostumus on todella miellyttävä levittää huulille ja väriä tulee sopivasti. Valitettavasti tämä huulipuna kuivattaa huulia jonkun verran. Se on silti todella helppo ja kiva puna töihin.
Left: Brun Satin, Right: Madame Flirte
Madame Flirte
In English:

I don't know why I started wanting Guerlain products some months ago. I missed Meteorites on sale earlier this year and it's been bugging me. Now I found these 2 lipsticks on sale (-70%), so I didn't think twice. 

'Madame Flirte' was part of last falls Violette De Madame collection. I was drooling over the beautiful packages and now I snatched this Rouge G lipstick. It's shade is said to be 'fruity red' and I think it describes it very well. The consistency is semi sheer, but it applies evenly. It has a light scent, nothing bad this time. The tube itself is just beautiful. It's heavy and quite huge. And I love the tulle like print on it. Pure luxury. Too bad the lipstick is a bit drying. But I will use this a lot this spring at work, because the shade is so nice. The original price was 49,90€, but paid about 15€. Not bad.

The other one is a sheer Kiss Kiss Strass Lipstick, called Brun Satin. I will be using this a lot with turquoise/dark eye make up. A nice and neutral lipcolor. The original price was 37€, and I paid about 11€. The tube is pretty weird, imo. I mean, it looks like it's from a sci-fi show or something. I have no idea what the designers were thinking. This one is also very heavy to the hand, although it's almost half smaller the the Rouge G. 

Don't worry, I'm not turning my back and start to use only selective brands. I still love my MAC, Viva la Diva and H&M lipsticks just as much. I just love to do good sales finds and add a little luxury to my life.

8 comments:

 1. Voiko näistä muuta sanoa kuin ihania! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä näistä voi oikein muuta todeta. :)

   Delete
 2. No onpa tosiaan nättejä hylsyjä! Ehkä kipaisen itsekin heittelemässä samoilla apajilla. Tarttuu, jos on tarttuakseen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on tällaista meikkipornoa. ;) Nämä löytyivät Myllyn Sokokselta, jos haluat käydä etsimässä. Keskustassa oli vähän erilainen valikoima. :)

   Delete
 3. Minä ostin alennusmyynnistä Guerlainin Madame Batifolen. Palvon sitä hylsyä. Peili on mahtava ja niin luksusta.

  Rakastan muuten tuota Tardis -taustaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuota hylsyä en tule ikinä heittämään pois. Niin huikean kaunis se on. <3

   Jee, Tardis tunnistettu! <3

   Delete
 4. Upeat punat! Guerlain-löydöt ovat jotenkin ihan omaa luokkaansa, kun niihin ei tosiaan normaalihinnoilla kajoaisi. Olen niiiin tyytyväinen omiin löytöihini, vaikka aluksi hirvittikin se rahanmeno. Näille jää kuitenkin hintaa, vaikka olisivat alessakin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on niin totta, Guerlainit ovat kalliita myös alessa. Mutta luulen, että jotain tulen vielä tulevaisuudessa ostamaan. Ainakin ne meteoriitit jossain vaiheessa. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...