Sunday, March 2, 2014

Anna Sui edt - Girly & Gothic

Tämä Anna Sui'n nimikkotuoksu on jäänyt vaivaamaan minua jo moneksi vuodeksi. Odotin tietysti niin pitkään, että tätä ei enää meinannut löytyä mistään. En ole ihan varma, onko tuoksun valmistus lopetettu vai onko tästä tullut uudistettu versio. Omani löytyi jälleen Nordicfeel.fi verkkokaupasta (30ml/29,95e).
Minä rakastan näitä Anna Sui'n pakkauksia. <3 Varsinkin tämän tuoksun pakkaus on ihana: tyttömäinen ja hieman goottimainen samaan aikaan. Värimaailman violetti ja musta vain sopivat niin kauniisti yhteen. Ja ehkä se kuvaa myös tuoksua aika hyvin.
Tämän eau de toiletten sanotaan olevan kukkaistuoksu, joka on se syy, miksi en ole tätä hankkinut aiemmin. En ole kukkaistuoksujen ystävä; ne ovat yleensä liian voimakkaita, raskaita ja päänsärkyä aiheuttavia. Tässä ei ole mitään raskasta tai luotaantyöntävää. Anna Sui edt on todella pehmeä, hieman makea ja puuterinen tuoksu. Se on kukkainen, mutta siinä ei ole mitään pistävää tai liian voimakasta. Tämä on vain ihanan pehmeä ja naisellinen. Tuoksu pysyy lähellä ihoa, joten muiden ihmisten tyrmäämistä ei tarvitse pelätä.

Notes (Floral):
Top notes: orange, apricot, green accord, raspberry and bergamot 
Middle notes: iris, jasmine, orris root, lily-of-the-valley and bulgarian rose 
Base notes: tonka bean, sandalwood, amber and cedar

Täytyy sanoa vielä tästä pakkauksesta, että olin todella yllättynyt, miten pieni tämän tuoksu pullo on. Se on aivan minimaalinen. Alla vertailukuvaa Lancômen La Vie Est Belle pulloon, joka on myös 30ml.

In English:

Anna Sui edt has been on my want list forever. So long that it was quite hard to find when I finally decided I wanted it. I'm not sure if this perfume has been discontinued or if it's been reformulated. I got mine from Nordicfeel.fi webshop.

The reason I hesitated to buy this was the fact that this is a floral scent. I'm not a fan of florals because they usually smell very strong and have sharp notes. This is the complete opposite. Everything about this scent is soft and powdery and feminine. I really love this. For a blind buy this was a hit. On me it stays quite close to the skin, so no fear of poisoning fellow people. 

I love everything about the scent and the package. I wrote in the review of YSL's Manifesto L'Elixir that I don't dig the bottle, but with this one it's pure love. It's girly and gothic, as is the scent itself. But I was surprised how small the bottle really is. I mean, look at the comparison picture with Lancôme's La Vie Est Belle. They both are 30ml/1.0 fl.oz.  

2 comments:

 1. Olen joskus aikoja sitten nuuhkaissut tätä ja muistaakseni pidin. Ei ole hirveästi ylimääräistä lasia tämän tuoksun ympärillä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole ei. :) Jotenkin kuvien perusteella olisikin kuvitellut tämän vähän massiivisemmaksi. Stockalta sai vielä joskus 2000-luvun alussa sekä Anna Sui'n että Lolita Lempickan tuoksuja. Tosin tätä en kyllä muista olleen valikoimissa. Sui Dreams ja Sui Love löytyivät.

   Harmi, että silloin tuoksumaku oli niin erilainen eikä rahaakaan ollut yhtään ylimääräistä. Muistan, kun Hesan Stockalle tuli Alexander McQueenin Kingdom hajuvesi. Ihan mielettömän upea pakkaus, mutta silloin itse tuoksu ei iskenyt.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...