Monday, January 27, 2014

But it was so cheap... - Ale-löytöjä

Kirjoittelin aiemmin, että en juuri perusta selektiivisistä merkeistä, niin tässäpä näitä on sitten iso kasa. Kröhöm. Syynä on alennusmyynnit. Sain oikeasti tolkuttaa itselleni, että en tarvitse luomiväripaletteja tai poskipunia tai huulikiiltoja, vaikka hinta olisikin alhainen. Nämä kaikki pääsevät ihan oikeasti päivittäiseen käyttöön.

Tässä tarkempi lista:
- Estée Lauder: Sumptuous Extreme -lahjapakkaus (29,90e, -50%)
- Lancôme: Hypnôse Drama (36e, -50%)
- Lancôme: Hypnôse Doll Eyes (36e, -50%)
- Estée Lauder: Double Wear Light (42,70e, -50%)
- Dior: Dior Addict Extreme lipstick (39,90e, -50% + -15%)
Yhteensä: 89,25€ (norm. hinta 184,50e)
Olen tähän asti käyttänyt pääsääntöisesti vain markettimerkkien ripsivärejä. Poikkeuksena Diorin Diorshow (en tykännyt yhtään) ja Kanebon 38, mutta niistä on jo vuosikausia aikaa. Nämä LE-pakkauksilla varustetut Lancômen ripsivärit olivat Sokoksella -50%, joten päätin sitten kokeilla. Näiden lisäksi oli myynnissä myös Hypnôsen perusversio ja Star. Olen kokeillut jo kumpaakin ja olen oikein tyytyväinen, erityisesti tuohon Dramaan. Sitä ostan luultavasti uudestaan, kun tarvetta ilmenee.
Diorin meikit houkuttelivat myös. Upea Bonne Étoile -paletti olisi ollut -30%, mutta minulla se jo on, joten en ostanut varakappaletta. Tämä huulipuna on houkutellut jo pitkään. Muistelen, että se on ollut ennenkin alennuksessa. Oikea hinta 39,90€ on vaan ihan liikaa, mutta 16€ hintaan ostin tämän jo mielelläni. Sävy on tumma marjanpunainen, 987 Black Tie.

Ostamistani Estée Lauderin tuotteista olen testannut vasta Double Wear Light meikkivoidetta, sävy 1.0. Minulla on myös perus Double Wear käytössä, joka olisi ollut myös -50% Sokoksella. Olen aiemmin testannut Lightia näytteen verran, mutta silloin se ei tuntunut tarpeeksi peittävältä. Nyt peittoa on tarpeeksi, mutta tuo vaalein sävy on aavituksen tumma näin keskellä talvea. Kesällä se on varmasti hyvä työkäytössä, kun meikin täytyy pysyä hyvänä väh. 10h. Meikkivoiteen kylkiäisenä tuli vielä anti-age voide, jota ajattelin testata, koska ikää tulee koko ajan lisää. ;)

Myös Sumptuous Extreme ripsiväri pääsee käyttöön, kun jompi kumpi Lancôme jää käytöstä pois. En ole siis testannut vielä ollenkaan, jottei ripsari kuivahda. Lahjapakkauksessa tuli mukana minikokoinen silmänympärysvoide ja silmämeikinpoistoaine. Kummatkin ovat oikein tervetulleita.

Näiden lisäksi jäin todenteolla miettimään muutamaa hajuvesilahjapakkausta ja Guerlainin Meteorites -hohdekuulia. Onneksi ne oli myyty loppuun ennen kuin tein päätökseni.

Oletteko te löytäneet kivoja ale-löytöjä? Ja onko jollakin muulla lähtenyt vähän mopo käsistä? :)

In English:

I got a bit carried away with cosmetics sales. As I've written I'm not really into selective cosmetics, but these babies were -50% (or more) off, so what could I do. But to be honest these all will be used on daily basis. I had to fight the urge not to buy blushes, glosses, eyeshadow palettes and especially Guerlain's Meteorites, because I don't need those at the moment. 

I'm already liking Lancôme's mascaras a lot and Estée Lauder's Double Wear Light will be my go to foundation in summer when my make up needs to stay put all day. I've been checking Dior's Black Tie lipstick for a while now and couldn't resist anymore. I'd never pay 39,90€ for it, but 17€ is totally ok. 
All these products would've normally been 184,50€, but now they were only 89,25€. 

Have you found any good bargains lately?

4 comments:

  1. Mun alelöydöt oli Guerlainia Grazy Paris meteorit ja paletti. :p

    Lancômen ripsarien pakkaukset on niin ihania! Olisin jo ostanut aikaa sitten, mutta harmi, että eivät toimi mun silmissä ollenkaan, nyyh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Otin ihan täyden riskin Lancomen ripsareiden kanssa. Onneksi kannatti. :) Ne meteorit mua vähän harmittaa. Silloin kun kävin ekan kerrankatsomassa, oli vielä kaikki sävyjä jäljellä. Seuraavalla kerralla ei mitään...

      Alennusmyynnit on kyllä pahoja. Eihän noista tuotteista mikään ollut oikeasti halpa alennettunakaan, mutta kun se tuntuu siltä. Onneksi en sortunut ostamaan varakappaleita mistään tuotteesta.

      Delete
  2. Ihania ostoksia! Hypnôse Drama on minun hg-ripsari, täydellinen.

    Mopo on todellakin karannut käsistä, kun olen päässyt Helsingin alepöytiin käsiksi. Olen ostanut mm. Diorin Mystic Metallics -lookin Constellation-paletin, Guerlainin Crazy Paris kiinteän valopuuterin, Chanelin Illusion d'Ombre -luomivärin sävy Fatal (syksyn lookista sekin) sekä YSL:n Pure Chromatics -paletin, kysilakan ja pari eyelineria... Nyt oonkin ostolakossa, ylläri. Ihmeellisintä tässä on se, etten ole ostanut huulituotteita ties milloin. Onneksi kaikki ei houkuta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, en ole ainoa, joka on repsahtanut. ;)
      Mä mietin tuota Constellation-palettia, mutta jätin sen koska en pitänyt Stylish Move -paletistakaan. Sinänsä aika jännä, koska rakastan violetteja luomivärejä.

      Onneksi en lukenut etukäteen tuosta Hypnose Dramasta, koska tosi moni haukkui sen aivan kelvottomaksi. Mun olemattomat ripset kaipaa juuri tuollaista radikaalia volyymiä, että näyttävät joltain.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...