Tuesday, November 1, 2011

Review: Mehron Celebré Pro-HD Foundation

Nyt tulee vihdoin lupaamani kirjoitus Mehronin Celebré Pro-HD-meikkivoiteesta. Lyhykäisyydessään hieman itse sarjasta: Mehron on vuodesta 1927 asti toiminut Usalainen merkki, joka suunnattu ammattilaisille (meikkaajille sekä maskeeraajille). Itselleni merkki ei ollut tuotteiden puolesta tuttu, mutta luin paljon hyvää tästä meikkivoiteesta ja päätin kokeilla. Etsin varmaan ikuisesti "sitä oikeaa" meikkivoidetta ja halusin antaa tälle mahdollisuuden.
Finally, here' s the post about Mehron Celebré Pro-HD foundation. Briefly about Mehron: it was founded 1927 in USA. It's marketed to professionals (theatre, TV, etc.). I wasn't that familiar with this brand until I read rave reviews of the new HD foundation and decided to give it a try. I'm always looking for the perfect foundation and this sounded like something I would like. 

 Full sized LT2 and sample of Eurasia Ivory

Tilasin omani CameraReadyCosmetics -nettikaupasta. Täysikokoinen meikkivoide kustantaa $9.95 (n.7,20€) ja sample oli $3.99 (n.2,85€). Tuossa täysikokoisessa napissa on 25g tavaraa, joten rahoilleen saa todellakin vastinetta. (Esim. Ben Nyen vastaavanlainen meikkivoide on vain 14,5g.) 
I ordered mine from CameraReadyCosmetics webstore. Full sized foundation costs $9.95 and weights .9 oz and sample was $3.99. For comparison: Ben Nye Matte foundation only weights .5 oz. 

Kuten kuvasta näkyy, tuo sample on *todella* pieni. Eli jos olisin ollut fiksu, olisin tilannut kummatkin ihan täysikokoisena. Hintaero on niin olematon. 
As you can see from the picture the sample is *really* small. I should've ordered both full sized. There's not that much difference in the price. Liv and learn...

Inci

The bottom of the jar.

Swatches
(really good swatches of all shades can be found HERE)

Sitten vähän ajatuksia itse meikkivoiteesta. Kirjoittelin jo aiemmin, että tähän mennessä minun iholleni ei ole sopinut yksikään tällainen nappimuodossa oleva meikkivoide (kokeiltuna: Joe Blasco, Ben Nye, Kryolan, Grimas ja Make-up Studio). Ne eivät vaan levity nätisti iholle, eivätkä pysy hyvin. Ihan sama millä tavalla ne levittää. Tämä on paras tähän menessä kokeilemistani, mutta ei se silti vedä vertoja nestemäisille meikkivoiteille. Monien kokeilujen jälkeen olen todennut, että Every Day Mineralsin Flat Top Kabuki on paras väline ja Kryolanin Anti-Shine puuteri paras viimeistelyyn. En ole silti pahoillani, että tilasin tämän ja myös ihoni tuntuu pitävän tästä. Ainoastaan sävy ei mennyt ehkä ihan nappiin, koska LT2 on jopa hieman liian vaalea itselleni. LT3 olisi varmasti parempi. Eurasia Ivory taas on täydellinen kalpea väri käytettäväksi esim. Halloweenina, goottibileissä jne. Se on vaaleampi ja neutraalimpi kuin Grimasin G0.

Some thoughts about this product. As I've written before I haven't got much luck with creme foundations (so far I've tried Joe Blasco, Ben Nye, Kryolan, Grimas and Make-Up Studio). They don't apply nicely and evenly on my skin, no matter what I use to apply them. Mehron is the best one so far, although liquid foundation work the best for my skin. But I'm not sorry that I ordered this and for some reason my skin seems to like this. After trial and error I've found out that Every Day Minerals' Flat Top Kabuki is the best brush for me and Kryolan's Anti-Shine Powder for the setting. The shade I chose, LT2, was a bit too light(!) for my skin. I think LT3 would've been a better choice. Eurasia Ivory is perfect for Halloween, goth clubs etc. 

Pros & Cons:
pigmenttinen / very pigmented
+ helposti levittyvä koostumus / smooth application
+ todella hyvä sävyvalikoima (löytyy värejä myös meille haamuille) / very nice shade selection (even got shades for us ghosts)
+ edullinen hinta ja suuri koko / very affordable and lot of product
+ simppeli ja siisti pakkaus / simple and stylish packaging

- ei levity aina siististi / needs a bit of work to apply evenly
- saattaa korostaa kuivia kohtia ja upota ihohuokosiin / may emphasize dry spots and sink into pores

6 comments:

 1. Great post, I was wondering about this foundation and I wasn't sure where to get it, thanks!

  ReplyDelete
 2. Hei, en tiedä juuri ketään jolla olisi kokemusta tästä meikkivoiteesta, toivottavasti et pistä pahaksesi jos kyselen vähän? Olen aikeissa ostaa Joe Blascomaista meikkivoidetta, eli siis mahdollisimman peittävää. Yltääkö tämä yhtään Joe Blascon tasolle, tai edes hiukan sinne päin? Ja jos sinulla on kokemusta markettimeikkivoiteista, niin mitä sävyä käytät? Itse käytän aina vaaleinta sävyä markettivoiteista, joten mietin mikähän sävy näistä olisi sopiva, ainakin värivaihtoehtoja piisaa..

  Puntaroin tässä, että ostaisinko tällaista, vaiko sitten Blascoa, mutta tämä tulisi huomattavasti halvemmaksi.

  ReplyDelete
 3. ^
  Mehronin meikkivoiteella saa täysin peittävän lopputuloksen. Eli uskon, että pigmenttisyys on samaa tasoa Blascon kanssa. Itselläni on tosiaan vähän huonoja kokemuksia näistä kiinteistä meikkivoiteista, koska ne eivät vain sovi omalle iholleni. Tämä on ehdottomasti parhaasta päästä. Tämä tuntuu kevyeltä iholla, mutta peittää hyvin.

  Mehronin vaaleimmat värit, jotka eivät mene liian kalpeiksi, ovat LT2 ja 3 (itselläni on siis LT2, joka on aavistuksen liian vaalea). Nämä sävyt ovat punapohjaisia, joten jos ihosi on hyvin keltapohjainen, niin nämä eivät välttämättä sovi. Tuolla CameraReadyCosmetics -sivuilla on monia muitakin vastaavia meikkivoiteita ja Blascokin maksaa paljon vähemmän tuolla kuin Suomessa. Kannattaa tsekata myös Kryolanin ja Ben Nyen valikoimat. Jotkut pitävät paljon myös Craftobianin vastaavasta meikkivoiteesta.

  Tällä hetkellä minulla ei ole käytössä yhtään sopivan sävyistä markettimeikkivoidetta, mutta L'Orealin Infalliblen sävy Porcelaine on minulle sopiva. Eli hyvin vaalea ja neutraali. Myös Max Factorin Lasting Performace sävyssä 100 Fair on itselleni ollut hyvä sävy.

  Toivottavasti tästä oli apua. :)

  ReplyDelete
 4. Olet tosi kultainen, kun vastasit. :)

  Käytät aikalailla samoja sävyjä mitä minä, itsekin vähän puntaroin tässä tuota LT2 ja LT3. Mutta voishan tuota aluksi tilata tuon LT2 ja myöhemmin LT3 jos tarve vaatinee, kun melko halpojahan nuo kummiskin ovat. Ja luulisin että tämä olisi hyvinkin kokeilun arvoinen tuote, mutta voisin myös ottaa selvää noista muista mainitsemistasi merkeistä, en ole (niistäkään) kuullut ennen mitään. Suuri kiitos sinulle oikeasti, ja blogisikin on aivan mahtava. :)

  ReplyDelete
 5. Ole hyvä vain. :) Hyvä, että minusta oli apua.
  Ihana kuulla, että blogi miellyttää. <3

  Ja jos vain muistat myöhemmin, niin kuulisin mielelläni mielipiteesi tästä Mehronin meikkivoiteesta.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...