Monday, November 21, 2011

Rapunzel, Poison & Rose

Värikombona violetti & kulta ovat nousseet yhdeksi suosikikseni silmämeikissä. Kummatkin värit korostavat vihreitä silmiä ja pidän muutenkin sävyjen dramaattisuudesta. Jostain syystä tämä meikki sai todella paljon kehuja kaupungilla liikkuessani. Tuollaisista kehuista tulee todella hyvä mieli, mutta hämmennyn yleensä niin paljon, että en osaa kuin kiittää.  
The combo of purple & gold has become one of my favorites in eye make up. They both compliment green eyes and look quite dramatic. For some reason this make up got lots of compliments when I was shopping. It makes me feel good, but I also get a bit confused and just say thanks.  


 - primer: UDPP/Pixie Epoxy (on the lid)
- eye shadows: Fyrinnae 'Rapunzel Had Extensions' (peachy gold), MAC 'Rose' pigment, Sugarpill 'Poison Plum', Wet 'n Wild 'Lust palette' (darkest matte purple)
- eye liner: H&M Liquid Eye Liner pen
- false eye lashes


Onko teillä jotain tiettyjä värikomboja, joita tykkäätte käyttää silmämeikissä?
Do you have any favorite combos in eye make up that you like to use?

6 comments:

 1. Rapunzel on varmasti yksi kauneimmista luomiväreistä joita on ikinä tehty! Pelkään, että omani loppuu joskus, vaikka mulla on sitä varastossa varmaan useamman eliniän tarpeiksi :P

  ReplyDelete
 2. Ei ihme että kehuttiin, todella kaunis meikki: upea väriyhdistelmä ja värit levitetty persoonallisesti, häivytyskin tehty hyvin. Tykkään :)

  Mulla oli kanssa joku aika sitten kulta-purppura-kausi, nykyään käytän vain tylsästi yhtä tai kahta palettia kun muuta ei meinaa oikein ehtiä arjen kiireissä.

  ReplyDelete
 3. I love how you've deepened the crease and brought the liner down on the inner corner. Very cool! :)

  ReplyDelete
 4. Sagu:
  Rapunzel on todellakin kaunis. Onneksi mineraaliluomivärit kestävät pitkään käytössä (itse en ole vieläkään saanut yhtäkään samplea kulutettua loppuun).

  Elisa:
  Kiitos kovasti. :) Itselläni on aamuisin hieman enemmän aikaa, joten tulee leikittyä väreillä vähän enemmän. Kiireaamuina käytän vain paria tuttua ja turvallista luomiväriä.

  SilhouetteScreams:
  I guess I wanted a bit of Arabic feel to this look so I added the inner corner liner. And I usually try to use darker (matte) colors on the crease 'cause I have heavy lids. Thanks. :)

  ReplyDelete
 5. Eikä, mullakin on ollut viime aikoina tuo kulta + violetti käytössä :) se sopii mulle tosi hyvin eikä ole liian raskan vaan sopii työmeikiksi. Iltameikin siitä saa lisäämällä mustaa :)

  ReplyDelete
 6. Charming Nails:
  Hih, meikkisamikset. ;) Ja voin hyvin kuvitella, että sulle tämä kombo toimii todella hyvin.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...