Sunday, November 20, 2011

Rest of my 'Fyrinnae' samples & swatches

No niin, kävin läpi purkkiarmeijaani ja tässä swatchit myös lopuista omistamistani Fyrinnaen luomiväreistä. (Viimeisimmän tilauksen swatchit löytyvät täältä.)
I went through all my tiny sample jars and swatched the rest of my Fyrinnae samples. (Swatches from my latest order can be found here.)


top row: Polar Bear - Book of the Dead - Dragon's Wing - Leif - Boytoy
bottom row: Lucky Charmed - We're All Mad Here - Mystic - Sorceress - Japan

Vihreitä ja kultaan taittavia sävyjä on kertynyt yllättävän paljon. Mystic ja Sorceress ovat Arcane Magic -luomivärejä, mutta ne eivät mielestäni ole kovin multi/duochrome sävyjä. 
I have surprisingly many green/golden shades. Mystic and Sorceress and Arcane Magic shadows, but in my opinion the duo/multichrome effect isn't that strong.

top row: Sennyo - Freya - Oberon - Fyre & Ice
bottom row: Delvian - Neo Universe - Faerie Glamour - Wicked

Violetteja olen tietysti hamstrannut, mutta suuri osa on jäänyt todella vähälle käytölle ja kuten huomaatte Freya, Oberon ja Fyre & Ice (sekä uusimmista Alchemist's Curse) ocat todella samankaltaisia keskenään. 
But it's not surprising that I have this many purples and violets. But many of these have almost been unused. As you can see Freya, Oberon and Fyre & Ice (and Alchemist's Curse from the new collection) are really similar. 

Baby Beluga - Nijiro - Beholder - Equality - Immortality

Neutraaja sävyjä onkin paljon vähemmän. Baby Beluga ja Nijiro on hankittu korostussävyiksi, mutta kulmaluulla käytettynä ne ovat omasta mielestäni liian kimalteisia. Sisäkulmassa käytettynä ne toimivat kyllä. Beholderia on kehuttu täydelliseksi 'taupe':ksi. Ja jos joku haaveilee Sugarpill:in Stella-sävystä, niin Immortality on huokeampi vaihtoehto. Kyseessä on siis musta, joka täynnä sateenkaaren väristä glitteriä. Aivan ihana!
I don't have that many neutral from Fyrinnae. Baby Beluga and Nijiro I got for highlighting, but they are too glittery to use on the brow bone. But they do work on the inner corner. Beholder is said to be a perfect taupe. And if anyone has been drooling after Sugarpill's Stella then Immortality could be more affordable dupe. It's black packed with multicolored glitter. Absolutely lovely!  

3 comments:

 1. Oih Fyrinnae <3
  Kaksi suositusta kulmaluulle: French Vanilla Shake ja Marshmallow Puffs. Vanillassa on kultaista hohdetta, mutta ei samalla lailla kimalletta kuin esim. Nijirossa. Marshmallow Puffs on taas satiinisempi ja neutraali valkoinen, joka on helppo yhdistää mihin vain.

  ReplyDelete
 2. Kiitos kovasti suosituksista. En tilaukseen sitten samplet noista sävyistä. :) Hohteesta tykkään, mutta tässä tapauksessa kimallusta oli vähän liikaa.

  ReplyDelete
 3. Lovely swatches! I see many that I like.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...