Tuesday, November 8, 2011

Fyrinnae Order: Swatches


Sain tehtyä Fyrinnaelle tilauksen 23.10. ja se saapui tänään. Odottelin pakettia lähempänä joulukuuta, joten yllätys oli todella iloinen. :)
I managed to place an order with Fyrinnae 23th October and it arrived this morning. I was expecting it much later so I was really happily surprised. 


I love the paper that they use for packing. <3

Suurin syy tilaukselleni oli Halloween 2011-kokolmassa julkaistu 'Purgatory'-sävy (nämä sävyt jäävät valikoimaan). Olen etsinyt metallista, hieman tummempaa punaista jo jonkun aikaa ja swatchien perusteella tilasin tästä täysikokoisen. En malta odottaa, että huomenna pääsen vihdoin kokeilmaan tätä luomelle. :)
My biggest reason for this order was shade called 'Purgatory', which was released as part of Halloween 2011 collection (although these shades will be permanent). I've been looking for a metallic, darkened red and after seeing swatches I decided to order it full sized. I cannot wait 'till tomorrow. :)


Tässä vielä swatchit (alla Malu Wilz pohjustaja). Ne ovat samassa järjestyksessä kuin purnukat. 
Here are the swatches (over Malu Wilz primer). They are in the same order as the jars above.

top row: Purgatory, Calavera Cupcakes, Steampunk, Omgwtf, Dinosaur Plushie, Rapunzel Had Extensions
bottom row: Digital Faerie, Book of the Dead, Wake Not the Dead, Alchemist's Curse, Jade Ghost, Dressed to Kill

(picture taken in different lighting)

Purgatoryn lisäksi Dressed to Kill on ihan mielettömän pigmenttinen ja aina upean värinen, mutta pidän näistä kaikista todella paljon swatchaamisen perusteella. Calavera Cupcakes oli ilmaissample ja vaikuttaa todella kauniilta. Enemmän kokemuksia, kun pääsen testailemaan sävyjä. 
My favorites based on swatches are Purgatory and Dressed to Kill, but these all look so beautiful! I got Calavera Cupcakes as a free sample and it looks really pretty. I'll write more when I've got more time to experiment.

10 comments:

 1. Kauppa on ollut auki tänään, naputtelin nimittäin pienen satsin purkkeja myös itselleni. :) Oletko muuten kokeillut Fyrinnaen Bite Me -sävyä? Näyttää vähän sellaiselta punaiselta, jota tässä jokin aikaa sitten etsintäkuulutit.

  ReplyDelete
 2. Fyrinnae on kyllä aika epeli kauppa. Nyt se on auki ja tunti sitten sivut oli kiinni...

  Bite Me:tä minulla ei ole. Luulen, että Purgatory täyttää tarpeeni, ellei se näytä liian kupariselta luomilla. Pitänee tilata sitten joskus taas lisää ja ottaa kokeiluun tuo Bite Me. :)

  ReplyDelete
 3. Pakko tulla kiittämään herätyksestä, olen varmaan kesästä asti kytännyt Fyrinnaeta, mutta aina se on ollut kiinni tai luomivärit eivät ole olleet myynnissä tai jotain. Nyt kun vielä näin Nekun kommentin oli pakko sännätä heti sivulle ja kyllä, sain viimein tilauksen tehtyä! Ilman tätä postausta olisin varmaan taas missannut sen sekunnin, kun kauppa on auki. :-)

  ReplyDelete
 4. Ole hyvä vain. :) Itsekin kyttäsin viime kuun lopulla tuota kauppaa usean kerran päivässä ja vihdoin kävi tuuri (silloinkin sivut taisivat olla auki ehkä 2h).

  ReplyDelete
 5. Kiitos minunkin puolestani, olin haikaillut muutaman luomivärin ja Pixie Epoxyn perään jo pitkään! :)

  ReplyDelete
 6. Lovely swatches! I've been trying to place another order with Fyrinnae for a long time but the site is always down. :(

  ReplyDelete
 7. hemiola:
  Ole hyvä. :) Kerrankin postauksesta oli hyötyä useammalle. (Juuri kun ajattelin, että kiva taas kirjoittaa firmasta, jonka tuotteita ei saa tilattua mitenkään...)

  Vulcan_Butterfly:
  Just keep trying. :) I visited the site many times a day and got lucky, I guess. Although now Fyrinnae seems to be closed until 27th November. :(

  ReplyDelete
 8. Just looove this Purgatory and Dressed to Kill! só gorgeousss! <3 great swatch!

  ReplyDelete
 9. Thanks for the swatches! I need Omgwtf and Dressed to Kill :)

  ReplyDelete
 10. Ju Menezes & SilhouetteScreams:
  I'm so glad my swatches have been this useful. :) (I really need to swatch all the older samples I've got from Fyrinnae soon.)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...