Sunday, October 9, 2011

Viva la Diva returns - purple lips & pink eye make up

Kokeilin ostamiani Viva la Diva meikkejä ja tässä pari kuvaa ja muutamia mietteitä. Joitakin tökkii tuotteiden ulkoasu, mutta itse olen aika neutraali sen suhteen.
I tried my new Viva la Diva make up and here're a couple of pictures and some thoughts. Some people don't like the look of the products, but I'm quite neutral about that. 

1 x Trind Nail Repair
3 x Viva la Diva 121
1 x Sally Hansen Insta-Dri

Tämä on todella kaunis kynsilakka (9ml)  ja olen pitkään etsinyt tällaista tummaa violettia. Se on ehkä hieman punertavampi todellisuudessa kuin kuvassa, mutta onneksi kimallus näkyy hyvin. Laitoin kolme kerrosta, vaikka lakka on suht peittävä jo kahdella. Muuten ei mitään ongelmia ja kuivui kivan nopeasti.
This is a really beautiful polish (9ml) and I've been looking a for a dark purple like this for a while now. It's a bit more red based in real life, but at least you can see the pretty glitter. I applied 3 layers, although 2 might have been enough. I had no problems and it dried really fast.

  - primer: Malu Wilz eye shadow base
- eye shadows: L'oreal 'Golden Beige', Viva la Diva 'Pink Glitter', Make Up Store Cyber shadow 'Purple' in the crease
- liner: Rimmel Exaggerate eye liner
- mascara: Elizabeth Arden Double Density


Tämä luomiväri on aika massiivinen, 5g! (esim. Mac luomivärit ovat 1,5g). Ja kuten nimi kertoo tämä luomiväri on vain ja ainoastaan 'Pink Glitter'. Eli ne, jotka eivät pidä glitteristä, pysykää kaukana! ;) Tätä käyttäessä kannattaa levittää silmien alle irtopuuteria, jolloin pudonneet glitterit on helppo pyyhkiä pois. Käytin tämän alla tarkoituksella hieman tahmeampaa pohjustajaa, koska luomivärin koostumus on hieman rakeinen. Lopputulos on kuitenkin mielestäni tosi nätti ja intensiivinen. Ja kuten vähän arvelinkin, tästä jää väriä luomille putsaaminen jälkeen (melkein kaikki pigmenttiset violetit ja pinkit luomivärit tekevät tätä).
This eye shadows is quite massive, 5 grams (whereas Mac shadows are 1,5 grams). And as the name tells you this is 'Pink Glitter'. So those who can't stand glitter, stay away! ;) When using this you might want to apply some loose powder under your eyes. It's easier to swipe off the fallen glitter. I used a bit stickier primer with this, because its consistency is a bit gritty. But the end result is pretty and intensive. And as I thought this stained my eyelids (but this happens with every pigmented pink and purple eye shadow).

(sorry, I'm still rubbish at taking pictures of my lips..) 
  Viva la Dica lipstick in 'Kharma'.

Tämä on hyvin erikoinen ja harvinainen väri huulipunissa: sinivioletti (kuvassa väri näyttä punaisemmalta kuin oikeasti). Puna on pigmenttinen, mutta se ei levity niin tasaisesti kuin oletin. Se kuitenkin pysyy huulilla syödessä ja juodessa, mutta myös tästä jää huulille väriä putsaaminen jälkeen (tämän huulipunan ja punaviinin yhdistelmä sai aikaiseksi melko kuolleen näköiset huulet viime yönä). Tuoksu on hieman erikoinen, sellainen esanssinen hedelmäsekoitus. Onneksi tuoksu häviää melko nopeasti. Mutta tämä on aivan mahtavan värinen, siitäkin huolimatta, että violetit huulipunat saavat hampaat näyttämään todella keltaisilta.   
This is quite unusual color for a lipstick: blue based purple (it looks redder than it really is in the lip picture). It's pigmented, but a bit hard to get to apply evenly on the lips. But gladly it stays on well even when eating or drinking, but this too stains. (The combination of this and red wine left my lips looking pretty corpse like last night.) The scent is quite odd, artificial fruity smell. Gladly it disappears quite quickly. But the color is awesome, even though it makes my teeth look extra yellow.   

7 comments:

 1. Tuo huulipuna on kyllä tosiaan aika erikoinen ja jännä ja jotenkin ihan sun näköinen :)

  ReplyDelete
 2. Minulla on myös tuo Pink Glitter -luomiväri, olen saanut sen aikanaan ystävältäni Ruotsista.

  Hienon meikin sillä teit, itse en ole osannut käyttää sitä lainkaan noin hyvin! Varovaisesti olen vain vähän lisännyt johonkin vaaleanpunaiseen meikkiin. Mutta on minusta kyllä upea ja aika harvinainen, ei ihan joka merkiltä löydy. :)

  Tykkään muutenkin Viva la Divan luomiväreistä ja kynsilakoista kovasti. Kiva että sitä saa nyt myös Suomesta, ennen jouduin qina Tulholmasta raahaamaan niitä. Erinomainen hinta-laatusuhde niissä on mielestäni! :)

  ReplyDelete
 3. HeidiB:
  Kiitos. :) En ole koskaan hirveästi arastellut tummia huulia, mutta violetti on ollut vähän vaikea väri. Mutta tätä tulee varmasti käytettyä ihan arkenakin. :) (Kunhan muistaa olla hymyilemättä liikaa... Ja nyt minua houkuttelee kovasti myös Illamasquan Kontrol-huulipuna, joka on matta sinivioletti. <3)

  Pumpulipupu:
  Kiva, että sinäkin olet tykästynyt näihin meikkeihin. :) Tuo Pink Glitter on suht erikoinen väri. Itse käytin sen levittämiseen vaahtomuoviapplikaattoria, jolla sain värin pakattua luomelle ja häivyttelin sitten rajat.

  Kynsilakkoja pitää ehdottomasti hankkia lisää. Ainakin tämän yhden peruteella pysyvyys on todella hyvä. Omissa kynsissäni harvoin mikään lakka pysyy nättinä paria päivää kauempaa, mutta tämä 121 on edelleen ihan täydellinen, vaikka lakkasin jo 4 päivää sitten. Joskus halvallakin löytyy hyvää.

  ReplyDelete
 4. I really want that lipstick and nail polish, they are gorgeous!

  ReplyDelete
 5. That lipstick rocks! Morgana Cryptoria may have something similar, but I was glad I could swatch this at store before buying.

  ReplyDelete
 6. Moi!Ostin itse myös tuota luomiväriä. Kokeilin sitä äsken ekaa kertaa(olen ihan aloittelija meikkauksessa) enkä saanut sillä muuta kuin sotkua aikaiseksi. Mitä teen väärin, yritän häivyttää luomivärin mutta siinä on niin valtavasti pigmenttiä että koko luomeni(kulmakarvoihin saakka) oli aivan pinkki :D APUVA!olen jonkin verran häivytellyt mutta en tuollaista sävyä joten ennen on kyllä tullut ihan siistiä jälkeä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse tykkään nimen omaan pigmenttisistä luomiväreistä, joten en ole koskaan kokenut niitä vaikeiksi. Hmmm.. yksi keino voisi olla levittää ensin koko luomelle vaaleaa mattasävyä ja vasta sen jälkeen aloittaa pinkin värin levitys. Ja kannattaa laittaa tuota Pink Glitteriä hyvin vähän kerrallaan. Niin ja häivytykseen kannattaa ehkä myös käyttää jotain vaaleaa/neutraalia sävyä, niin pinkkiä ei ole sitten koko luomella.

   En ole käyttänyt pinkkiä luomilla ikuisuuteen, joten en muista tarkasti, kuinka vaikea/helppo tuota oli työstää. Mutta siitä todennäköisesti jää luomille pinkki "stain" vielä putsaamisenkin jälkeen. Ei kannata säikähtää.

   Toivottavasti tästä on edes hieman apua. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...