Wednesday, October 12, 2011

Little Shopping (Lush, Wet 'n Wild, false eye lashes..) and Smoky Navy Blue

Olen viime aikoina ostellut kaikkea pientä ja sain vihdoin purettua kuvat kamerasta. Aloitetaan ehdottomasti mieluisimmasta yllätyksestä, nimittäin (ainakin Turun) Seppälään on tullut Wet'n Wildin 8-luomivärin paletit!! Hyllystä löytyi 'Comfort Zone' ja 'Petal Pusher'. Samoin hyllyyn oli ilmestynyt uusia 3-värin paletteja (ainakin 'I'm Getting Sun Burned' ja 'Spoiled Brat'). Itse nappasin heti 'Comfort Zone' -paletin (hintaa oli 7,95€).
I've been making small hauls lately and finally had time to go through the pictures. Let's begin with the best find: Wet'n Wild 8 Pan Palettes can now be found in Finland! I was quite excited to catch 'Comfort Zone' (which I snatched immediately) and 'Petal Pusher'.

Wet 'n Wild 'Comfort Zone' (more about this a little later).

Tänään tipasti postiluukusta myös pieni paketti Camera Ready Cosmeticsilta. Olen pitkään harkinnut Mehronin HD meikkivoiteen hankkimista ja päätin vihdoin tilata (tämä paketti tuli supernopeasti: lähetetty 7.10. ja perillä 12.10; välissä vielä viikonloppu). Minulla on huonoja kokemuksia tällaisista kiinteistä meikkivoiteista, mutta ajattelin antaa vielä yhden mahdollisuuden. Tilasin sävyn LT2 ja samplen sävystä Eurasia Ivory. Näistäkin lisää juttua myöhemmin.
I also got a small package from Camera Ready Cosmetics today. I've been wanting to order Mehron's HD foundation for a long time and now I finally did it (it arriver super fast here, just in 5 days). I've had some bad experiences with cream foundations, but I decided to give this one last chance. I ordered shade LT2 and sample of Eurasia Ivory. More about these later.

 Mehron Celebré HD-Pro foundation

Sitten irtoripsiä. Olen monesta blogista lukenut KKCenterHK nimisestä nettikaupasta ja tein tilauksen. (Yhdet ripset ovat vielä tulossa jälkitoimituksena.) Erillisiä alairtoripsiä minulla ei ole ollut, joten otin mukaan parit edulliset. Kuvasta puuttuu myös ripsiliima. Olin yllättynyt, että osaa ripsistä ei oltu pakattu laatikkoon vaan pelkkään muoviin (hankaloittaa säilytystä). Kyseessä on melko halpa paikka, joten tilaan varmaankin myös tulevaisuudessa. Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä.
Then some falsies I bought from KKCenterHK. This is quite affordable place to order false eye lashes and I had read about this place from many different blogs. But I was surprised that some of the lashes didn't come in a box, just in plastic bag (makes it quite difficult to storage them). But I will probably order again. And their customer service is quite fast and friendly.

(one pair is still on it's way here)

Tein pikaisen visiitin Lushiin, kun kävin Helsingissä. Olen kokeillut muutamia tuotteita, mutta ainoastaan saippuoihin olen ihastunut. Nyt ostin kokeiluun Noubar - ja Bohemian -palat. Ihanan tuoksuisia! <3 Ja ennen joulua minun täytyy hamstrata 'Snowcake' -saippuaa varastoon. Rakastan sen tuoksua ja se on hellävärainen käsille.
I made a quick visit to Lush in Helsinki few weeks back. I've tried couple of their products, but the soaps are the only ones I really love. I bought Noubar and Bohemian bar soaps. Their smell is so lovely! <3 I need to hoard 'Snowcake' soap now that's available again. I just love its scent and it's perfect for my dry hands.

Lush: Bohemian & Noubar soaps 

Ja sitten vielä tämän päiväinen silmämeikki. Tummaa sinistä.
And then today's eye make up. Dark, smoky blue.

 - primer: Malu Wild Eye Shadow Base
- eye shadows: Inglot M351 (ivory), M321 (dark blue), DS.482 (glittery blue based purple)
- eye liner: Rimmel Exaggerate eye liner
- mascara: Elizabeth Arden Double Density 

4 comments:

 1. Oi, onpa hyviä W'n'W-uutisia! Joululomalla täytynee käväistä Seppälässä. :)

  ReplyDelete
 2. Himoilin juuri sitä toista 8-sävyn palettia Seppälässä eilen, mutta ainakin toistaiseksi jäi sinne. Mukaan lähti kyllä yksi uusi trio. Nimeä en muista, mutta siinä on hopea, pinkki ja glittermusta. En ehtinyt vielä kokeilla sitä pohjustuksen kanssa, mutta ilman pohjustusta se pinkki ei ollut ihan niin ärjy kuin olisin toivonut. Hopea on loistava, sillä saa ohuesti laittamalla nätin kiillon tai reippaammin annostelemalla kunnolla hopeisen pinnan. Musta vaikutti ok:lle, en vaan tykkää glittereista silmämeikissä. Tuossa paletissa kiinnostikin nuo pinkki ja hopea lähinnä. Kokonaisuutena hyvä kyllä.

  ReplyDelete
 3. Ihan mahtava vinkki, jos Seppälään on tullut uusia Wettiksiä. Kylläpä niitä on odotettukin, pitää heti käydä vilkaisemassa. Ihanaa, kiitos! :)

  ReplyDelete
 4. .Nekku.
  Juuri, kun ehdin kirota sitä, että miltään halvemmalta sarjalta ei tule muita kuin peruskokoelma, niin sitten törmäsin heti vahingossa näihin uutuuspaletteihin. :)

  M:
  Tuo taitaa olla se 'Spoiled Brat' -paletti (ihana nimi). Testailin sitäkin, mutta ehdin juuri ostaa pinkin luomivärin ja hopeaa ja mustaa löytyy jo varastoista, joten jäi tällä kertaa hyllyyn. Mutta varsinkin se hopea oli ihan uskomattoman pigmenttinen. Ja ehkä sen pinkin kanssa pitää olla tosiaan joku hyvä pohjustus pohja, että se tarttuu kunnolla.

  Pumpulipupu:
  Ole hyvä vain. :) Kiva huomata uusia asioita kerrankin ensimmäisten joukossa. Muita uusia juttuja en huomannut noiden luomiväripalettien lisäksi, mutta toivottavasti tästä lähtien toisivat uutuuksia hieman useammin tännekin.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...