Friday, October 14, 2011

Comfort Zone?

Olen nyt parina päivänä ehtinyt kokeilemaan ostamaani Wet 'n Wildin 'Comfort Zone' -palettia ja tässä muutamia mietteitä ja kuvia.
I've tested my new Wet 'n Wild's 'Comfort Zone' palette a couple of times and here are my thoughts and some pictures.


Paletti koostuu lämpimistä ja murretuista sävyistä, mutta paletissa on myös yksi villikortti, joka ei varmasti ole kaikkien mukavuusalueella (=comfort zone). Se on paletin oikeassa alareunassa olevan ruskean-vihreä sävy. Sille löytyy vastaavia luomivärejä muilta merkeiltä: ainakin MAC 'Club' ja 'Blue-Brown' -pigmentti ja Too Faced 'Label Whore'. Itseltäni löytyy tuon Blue-Brown -pigmentti, mutta välillä on helpompi käyttää ihan pressattua luomiväriä.
Palette is warm and earth toned, but there is one wild card that isn't in everyone's comfort zone. It's brown with green/teal duochrome on the right bottom row. It has dupes, like MAC's 'Club' and 'Blue Brown' pigment and Too Faced 'Label Whore'. I got the Blue Brown pigment, but sometimes I prefer pressed eye shadows.

(left row on top, right row on bottom) 
 (in natural/artificial light)

Kuten kuvista ehkä näkeekin, niin paletti on todella pigmenttinen ja värit käyvät yhteen todella hyvin. Varsinkin tuo tummin, hieman pronssinen sävy on ihan uskomattoman pigmenttinen. Vaalein sävy tuntui swatcheja tehdessä hieman kovalta, mutta käytössä se on oikein toimiva (tosin valitettavasti hieman liian tumma itselleni kulmaluulla käytettäväksi). Kaiken kaikkiaan ihan mielettömän hyvä paletti ja varsinkin hintaansa nähden erinomainen löytö (7,95€). 
As you can see from the pictures this palette is highly pigmented and the shades go very well together. Especially the darkest (little bronzy) shadow is unbelievably pigmented. The lightest shade felt a bit hard when I swatched, but when applied on the lid it works just great (but unfortunately it's tad too dark to use on my browbone). All in all this is an amazing palette and for this price (7,95€ in Finland) it's a true find.

   - primer: Malu Wilz
- eye shadows: Grimas 002 (off white on browbone), Wet 'n Wild 'Comfort Zone': darkest bronzy brown, brown/teal duochrome, lightest shade
- eye liner: Rimmel Exaggerate eye liner
- mascara: We Care Icon Volume

 
- primer: Malu Wilz
- eye shadows: Grimas 002 (off white on browbone), Wet 'n Wild 'Comfort Zone': blackened green, golden green, lightest shade
- eye liner: Rimmel Exaggerate eye liner
- mascara: Elizabeth Arden Double Density

- foundation: Mehron Pro-HD, LT2
- powder: Kryolan Translucent Powder TL1
- blush: MAC 'Oh So Fair' beauty powder
- lips: MAC 'Russian Red'

 MAC: 'Russian Red' Matte lipstick <3

6 comments:

 1. Alemman swatch-kuvan oikeanpuolimaisin alimmalta riviltä: ihan kuin TKB:n Dragonfly! Ei kuitenkaan tuossa meikkikuvassa näytä niin Dragonflylta, vaan on selvästi ruskeampi. Dragonfly shiftaa enemmän vihreään.

  Todella hyvännäköinen paletti ja hintaansa nähden nappiostos :) Jos haluaa vielä säästää, niin kannattaa odotella mikäli Seppälöihin tulisi taas joku kiva "ota 3 maksa 2"-tarjous.

  ReplyDelete
 2. I don't know why I haven't taken notice of this palette before, the shades are actually really appealing to me! I have the Night Elf palette from last year and I looove that Club dupe. <3

  (And omg you look amazing in Russian Red!)

  ReplyDelete
 3. Elisa:
  Tuota duochrome-sävyä on tosi vaikea kuvata ja luomella se näyttää jostain suunnasta vain punaruskealta ja toisesta aivan vihreältä. Mutta ihana joka tapauksessa. Myös Pure Luxen Mint Chocolate(?) on tosi paljon tämänkaltainen sävy.
  Ja tämä on tosiaan kiva paletti; saa sekä päivä- että iltameikit tehtyä samalla paletilla. Hinta ja laatu ovat enemmän kuin kohdillaan. Pitää tarkkailla noita tarjouksia. Ehkä se Petal Pusher löytää vielä tiensä minun luokseni. ;)

  SilhouetteScreams:
  This palette looks really neutral and if I hadn't read any reviews I wouldn't have looked twice. But it's really awesome. And it's always nice to get dupes. :)

  I wanted the Night Elf palette so bad, but didn't want to pay what they asked on Ebay. I'm glad I was able to get this one instead.

  (And thank you. I thought yesterday that if I only had one red lipstick, it would be 'Russian Red'. It's matte, really pigmented and non-drying. <3)

  ReplyDelete
 4. Ostin myös tuon paletin, siinä oli niin uskomattomat sävyt edulliseen hintaan, ettei vaan voinut vastustaa. Mä en ole törmännyt tuollaisiin duochromeihin aiemmin luomiväreissä, tosi jännä. Laatu on tosiaan huippu! Ostin myös Petal pusherin, sen laatu taas ei ole mielestäni lähellekään tuota Comfort zonea, matat sävyt, joiden takia sen ostin, eivät ole kovin pigmenttisiä. Kauniita kylläkin. Oikean puoleisen pystyrivin sävyt ovat todella outoja..

  ReplyDelete
 5. Pähkäilin tämän samaisen paletin ja Petal Pusherin välillä, mutta (tällä kertaa) Petal Pusher voitti ;)

  ReplyDelete
 6. Toivottavasti Petal Pusher on ollut mieluinen. :) Itse olen edelleen todella ihastunut tähän palettiin.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...