Wednesday, August 24, 2011

Gothic Image

Tässä on kuva toukokuussa olleista kuvauksista. Kuvia otettiin toki enemmänkin, mutta en ole saanut vielä muita itselleni. Tunnelmasta tuli tosi kiva ja mustavalkoisuus käy tähän kuvaan todella hyvin.
Here's one picture from a photoshoot which was in May. There'll be more pictures when I get them. I really like the atmosphere and black & white colors work really well here. 

Picture by Marja Haapakangas (click bigger)
Meikki ei tässä kuvassa juuri erotu. Olen oppinut tässä vuosien varrella, että minun kasvoilleni saa lykkiä väriä harjan kanssa ennen kuin se oikeasti näkyy kuvissa. Kuvassa on mukana on kihlattuni. Meikkasin myös hänet, mutta tässä kuvassa se ei näy. Toivottavasti saan parempia lähikuvia pelkästään hänestä. Minun vaatteeni ovat paitaa lukuunottamatta omaa käsialaa.
My make up doesn't really show in this picture, but I've learned that you need to put the make up with a broom if you want it show on my face. ;) That's my fiancé in the back round. I also did his make up and I hope I'll get better pictures of him alone. My clothes are made by me, except the shirt. 

Here's a close up of the make up I was wearing (excuse the weird stare..) :)
Minusta on otettu kuvia myös aiemmin ja ajattelin tehdä niistä oman postauksen, jos teitä kiinnostaa. Minusta nyt ei saa mallia tekemälläkään (pituutta saisi ainakin olla 15cm enemmän), mutta onneksi se ei näissä kuvissa ole ollut este.
I've had my photos taken before and I was thinking about making a post about them if you're interested. I'm no model (I should be at least 15cm/5inches taller), but I'm glad it hasn't bothered in these shoots.

5 comments:

 1. Tyylikäs kuva ja hyvännäköinen pari olette :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos. :) (Harmittaa vaan, kun en ole vieläkään saanut muita kuvia..)

  ReplyDelete
 3. Ihan varmasti, kyllä muakin harmittaisi :P

  ReplyDelete
 4. Gorgeous photo! I love that you made the clothes, they look like they are very nicely made!

  ReplyDelete
 5. Thank you so much! I make clothes as a part time job, which basically means that nowadays I'm too lazy/tired to make new clothes for myself. Which is a shame.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...