Sunday, August 21, 2011

Fyrinnae: Equality

Välillä haluan tehdä neutraaleja meikkejä, mutta niissä saa silti olla joku juju. Fyrinnaen 'Equality' on vaalea, viileänruskea luomiväri (tai ehkä taupe), joka kimaltelee kaikissa sateenkaaren väreissä. Aivan ihana. Kävi siis erinomaisesti tähän meikkiin.
I like to do neutral looks every now and then, but I still like to makes things more interesting. Fyrinnae's 'Equality' is light, cool toned brown (or possibly taupe) with intense, multicolored glitter. Beautiful. It worked perfectly in this make up.

Other eye shadows I used:
. Inglot M351 (light ivory) on browbone
. L'Oreal Golden Beige on lid 
. Inglot DS.502 (light brown/taupe) on crease
. Fyrinnae Equality on lower lash line and outer corner
(Click bigger. You can see the multicolored glitter so much better from this blurry picture.) 

Käytin huulilla MACin glitteristä Dazzle huulipunaa sävyssä 'Hellraiser'. (Myönnettäköön, että halusin sen alunperin lähinnä nimen vuoksi, mutta se on myös ihan mahtavan värinen.)
I used MAC's glittery Dazzle Lipstick in 'Hellraiser'. (I have to admit, I first wanted it only for its name, but it turned out to be really pretty.)
(Once again, you can seen the glitter so much better in this blurry pic.)
And here's the whole face. Looks quite neutral from a distance. 

Olen hieman huolestunut Fyrinnaen tilanteesta, koska olen lukenut, että firma saattaisi sulkea ovensa kokonaan. :( Tällä hetkellä sivut ovat kiinni, joten toivon, että tämä ei ole vielä lopullista. Fyrinnaella on vielä monia sävyjä, joita haluan kokeilla aivan ehdottomasti.
I'm a bit worried about Fyrinnae, because I read that it might be closing its doors. :( The shop is closed at the moment, but I do hope it's not permanent. There're still lots of shades I really want to try. 

5 comments:

 1. Sulle on haaste tuolla blogissani :)

  ReplyDelete
 2. Tosi kaunista! Saako noita luomivärejä muualta kuin heidän omasta verkkokaupastaan? EBaynkin tarjonta oli heikkoa.

  ReplyDelete
 3. Sonia: pitääpä käydä katsomassa. :)

  Misty: Kiitos! En usko, että Fyrinnaen meikkejä myydään missään muualla. Ja luin juuri tänään, että nettikaupan pitäisi aueta uudestaan muutaman päivän päästä. Onneksi. :) Sitten vaan heti tilausta menemään.

  ReplyDelete
 4. Hui kauhea, mä jo säikähdin että ei kai Fyrinnae ole lopettamassa, mä en oo ehtinyt tilata sieltä kuin kerran! :D Toivottavasti uudet uutiset pitää siis paikkansa.

  Ps. Hieno blogi! :)

  ReplyDelete
 5. Itsekin säikähdin, mutta onneksi Fyrinnae jatkaa. Ja toivottavasti Lip Lustret tulevat joskus takaisin heidän valikoimiinsa.

  Ja kiitos kovasti. :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...