Monday, September 21, 2015

ColourPop - Lippie Stix & Lippie Pencil

Sitten vielä viimeinen osa ColourPop -tilauksestani. Eli Lippie Stix - huulipunat ja Lippie Pencil -rajauskynät. ColourPopilla on ihan valtavasti eri värisiä huulipunia ja kaikille löytyy samanväriset rajauskynät, joka on mielestäni aivan nerokas asia. Jätin tällä kertaa violetit sävyt melko rauhaan ja keskityin helpommin käytettäviin sävyihin. Näiden kanssa mopo voi lähteä keulimaan tosi helposti, koska sekä huulipunat että kynät ovat vain 5$/kpl. Kaikki tilaamani punat ovat matta-koostumusta. Ne kuivattavat hieman huuliani, mutta pysyvät hyvin ja ovat erittäin pigmenttisiä.

Lippie Stix:
Bitchette on todella kaunis, klassinen punainen, jolla on erittäin näpsäkkä nimi. Tämä on sävynsä puolesta todella lähellä MACin Russian Red ja Runaway Red -huulipunia. Eli ei kovin ainutlaatuinen, mutta jos et tällaista sävyä omista, niin suosittelen lämpimästi.

Lumière on minulle täydellinen arkipuna. Se on keskitumma, my-lips-but-better -sävy. Erittäin kaunis. "A dusty mauve pink" on virallinen kuvaus ja se sopii hyvin. Tämän Kathleen Lightsin luoman sävyn sanotaan käyvän jokaiselle, enkä ihmettele.

Tootsi oli heti ostoslistallani, kun se julkaistiin. Kyllä, jälleen yksi harmahtava nude. Tämä on Ultra Matte -punan Trap -sävyyn verrattuna rusehtavampi. Erittäin kiva sävy, joka sopii myös monelle.
Kynistä päädyin tilaamaan ainoastaan kaksi sävyä:
Grind on punertavan violetti, jonka ajattelin MACin Heroine -punan kaveriksi. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

Tootsi on taas tuon huulipunan kaveri, mutta rajauskynä on vielä vähän harmahtavampi. Ne sopivat kuitenkin todella hyvin yhteen. Olen käyttänyt tätä yksinään huulilla. Kynän koostumus on kivan kermainen olematta liian pehmeä.
Joudun ottamaan kuvia aina vähän eri valossa, joten käsi- ja huuli-swatchit näyttävät hieman eri sävyisiltä. Totuus on jossain tuossa välimaastossa.
Olen erittäin tyytyväinen näihin tuotteisiin ja haluaisin tilata lisää. Tykkään huulipunien pakkauksesta. Vaikka se onkin valkoinen, niin lika ei tartu siihen helposti. Huulipunan korkki naksahtaa napakasti paikalleen, samoin huultenrajauskynien korkit. Which is nice.

Joidenkin mielestä on miinusta, että huulipunaa on tuubissa vain 1g (esim. MACin huulipunissa on 3g). Minulle tuo on vain plussaa, koska nyt tulee oikeasti käytettyä tuotteita loppuun. Olen pitkään haaveillut minihuulipunista, jotta voi kokeilla enemmän sävyjä ja ne saa joskus käytettyä pois.
Bitchette
Lumière
Tootsi
In English:
The last part of my ColourPop order. Here are the Lippie Stix and Lippie Pencils. I focused on easier colors this time. All the pretty purples were calling my name, but maybe some other time.

I love 'Lumière' a lot. It's a bit darker BLBB shade. And it's said to suit everyone. I can totally see that happening. Theses are only 5$ a piece, so it was difficult not to buy everything. And the coolest thing is that every Lippie Stix has a Lippie Pencil to go with.

5 comments:

 1. Me ollaan onnistuttu haalimaan aika hyvin samoja sävyjä :D. Mulla on Tootsi, Lumiere ja Grind lippie stixeinä ja Trap ultra matoista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Ja taas on tullut uusia ihania sävyjä. Kääk.

   Delete
 2. Oi tuo Bitchette on todella kaunis. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihanan klassinen punainen. <3 Sopii varmaan melkein kenelle tahansa.

   Delete
 3. Aivan ihania! Tootsi on sellainen sävy, jonka kotiuttaisin ihan heti.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...