Monday, September 14, 2015

Two Faced, Part 2

Haluan jatkaa vielä hetken edellisen teeman parissa. Alun perin tarkoitukseni oli tehdä ensin meikitön naama vs. arkimeikki ja sen jälkeen arkimeikki vs. bilemeikki. Ajanpuutteen vuoksi tuo jälkimmäinen jäi. Tässä tuo idea toteuttuna kahtena erillisenä meikkinä.

Teen todella harvoin noin vaaleaa meikkiä kuin ekassa kuvassa. Jään itse kaipaamaan meikkiin vähän enemmän särmää. Toinen meikki on periaatteessa minulle sekä baarimeikki että vapaapäivän meikki.
Käytän silmämeikissä 99% ajasta nestemäistä rajausta. Rajaukseton meikki näyttää omaan silmääni jotenkin viimeistelemättömältä (omilla kasvoillani siis). Meikki muuttaa ihanan paljon olemusta. Menen melkein joka päivä fiiliksen mukaan (joskus väsyneinä aamuina menen vain helpomman kautta).

In English:
Part 2 of my "Power of Makeup" challenge. I wanted to do second part where I show the difference between very light makeup and full-on club makeup. Here's some pictures. :)

6 comments:

 1. Kyllä tuo meikattu versio on enemmän sinua :) ymmärrän ajatuksesi ihan täysin, itselläkin on outo olo vähässä meikissä. Kun on väritön ja särmitön luonnostaan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiivistit todella hyvin tämän jutun. Juuri tuo luontainen värittömyys, eikä mulla ole selkeitä kasvonpiirteitä luonnostaan.

   Delete
 2. Mä olin pitkään meikin kanssa joko/tai tyyppi. Joko ei ollut mitään tai sitten oli kunnon "sotamaalaus". Nyt musta on tullut niin tavis, että hiihtelen useammin tosi minimaalisessa ja nudessa meikissä, siltikin näyttävä ja vahva meikki on edelleen se, joka saa olon tuntumaan parhaimmalta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sulle sopii kumpikin todella kauniisti. Mutta aina välillä mulla on ikävä sun näyttäviä meikkejä. :) (Onneksi olet tehnyt niitäkin nyt viime aikoina.)

   Delete
 3. Tää ei nyt ei liity mitenkään mihinkään, mut Lidlissä on nyt erä Cienin meikkejä. Ostin eilen huvikseni huulipunan ja se on mielestäni ihan loistava! Hintakaan ei päätä huimaa, 2,99. Punien lisäksi siellä oli kynsilakkoja, luomivärejä, ripsivärejä ja jotain silmämeikkikyniä. Olen hämmentynyt hinta-laatusuhteesta. Kannattaa testata jos sinnepäin osut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen aina välillä yrittänyt etsiä noita meikkejä, mutta jäljellä on ollut vain pari hassua luomiväriä. Toivottavasti joskus onnistaa paremmin.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...