Sunday, July 12, 2015

Kharma Chameleon

Lauantaina sai taas heittää gootti-vaihteen päälle ja meikata jännemmin. Ja kuten kuvasta näkyy, niin hiuksissa on myös tapahtunut pieni muutos. Violetti ei sittenkään tuntunut ihan omalta väriltä. Minulla on ollut turkoosia hiuksissa joskus 10 vuotta sitten, mutta sen poiskasvattaminen oli tosi tylsää, kun vihreä pigmentti ei meinannut irrota hiuksesta millään. Siksi mietin pitkään, haluanko lähteä siihen uudestaan. Katsotaan, miten tällä kertaa käy.

Kaulassa oleva koru on H&M:stä. Aivan ihana. Tällaista todella massiivista korua olen etsinyt pitkään ja tämä löytyi onneksi vielä alennuksesta.
Silmämeikkiin en ollut tyytyväinen, mutta onneksi hämärässä baarissa sillä ei ollut niin väliä. Silmämeikki näytti jotenkin liian raskaalta. Käytin varmaan viittä eri pigmenttiä, vaikka olisin selvinnyt helpoiten ihan parilla luomivärillä. Nuo puolikkaat irtoripsetkään eivät sitten pysyneet paikallaan.  
Huulille laitoin ensiksi LC:n Chinchillaa, mutta se oli liian haalea. Lisäsin päälle Viva la Divan 'Kharmaa' ja tykkäsin tosi paljon. Chinhilla hieman vaalensi sävyä, joka sopi tähän meikkiin.
In English:
I changed my hair color just a bit. I love turquoise hair, but it's very difficult to remove (been there done that). Purple just didn't feel like my color after all. I love it in make up, but purple hair wasn't my thing.

7 comments:

 1. Tuo musta alta pilkottava turkoosi on aivan ihana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turkoosi tuntuu hyvin kotoisalta. :) Saatan pysytellä tässä hetken aikaa.

   Delete
 2. Noita hiuksia ei muuten huomannut baarin pimeydessä kovinkaan hyvin. Tosin olin myös aika väsynyt. (Ja nyt olen tyytyväinen, kun vihdoin tajusin mihin se murhattu smurffi käytettiin... ;) )

  ReplyDelete
 3. Löysin blogisi Meikkileikkejä-hyvästipostauksen kommenttien kautta ja voi että olen ihan myyty! Yleensä en jaksa kommentoida blogeja, mutta nyt oli aivan pakko. Olen selaillut vanhempiakin postauksiasi läpi ja en voi sanoa muuta kuin WAU.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti todella mukavasta kommentista! Ja tervetuloa lukemaan blogiani. :)

   Delete
 4. The purple makeup looks gorgeous on you!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! Too bad that the older I get the harder it feels to pull off bright colors in make up. :/

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...