Thursday, July 9, 2015

Blues & Kitschmas

Tämä meikki oli vaan tosi outo. Kiva, mutta outo. Olin päättänyt, että haluan käyttää MACin Kitschmas -pigmenttiä, mutta en halunnut tehdä violettia meikkiä. Noh, luomivakoon valikoitui matta tummansininen, jota häivytin luonnollisesti vaaleanvihreällä. Liikkuvalla luomella sitten se Kitschmas. Aika jännän näköinen kokonaisuus.
Musta rajaus olisi ollut vähän turhan helppo, joten kaivoin pitkästä aikaa We Care Iconin sähäkän sinisen rajauksen käyttöön. Käytin sitä sitten melkein koko viikon meikeissä. Aivan ihanan värinen ja taisin maksaa tuosta 3e.

En ole varmaan koskaan käyttänyt Kitschiä meikissä. Se on sävy, jota olisi rakastanut 10 vuotta sitten, mutta nyt se on vähän liikaa tai ehkä liian vähän. Pixie epoxyn päälle se levittyi nätisti ja lopputulos on kivan metallinen. Se toimisi nykyään parhaiten toisen sävyn päälle levitettynä.
Tällaisiin meikkeihin on todella hankala keksiä sopivaa huulipunaa ja nyt täytyy tunnustaa, etten muista yhtään, mitä minulla oli huulilla tässä meikissä. Fail. (Saattaa olla Viva la Divan 'Cold Pink'.) Piti tietysti laittaa myös sähkönsininen paita, jotta se sopi rajauksen kanssa yhteen.
In English:
This is the first time I used my Kitschmas pigment (by MAC) sample in a make up look. I would've loved that pigment 10 years ago, but now it just feels a bit off. I used dark matte blue in the crease and I blended it using light green. I didn't want to use black liner so I got my bright blue luner by We Care Icon. Love it! I ended up using it the whole week.

4 comments:

 1. Tästä tulee jollain tapaa ysäri mieleen. Aika jännä on!

  ReplyDelete
 2. Ai että miten kiva ja kesäinen!

  ReplyDelete
 3. Voi miten ihana meikki <3 sä oot niin nätti aina :)

  ReplyDelete
 4. Musta tää on tosi jännällä tavalla hieno :) Tykkään sun meikeistä muutenkin kovasti.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...