Monday, October 21, 2013

H&M Blusher: Autumn Flower

Minusta on aivan ihana tehdä edullisia löytöjä. Harmittelin itsekseni keväällä sitä, kun missasin Chanelin punaisen poskipunan -30% alennuksesta. Nyt ei harmita enää. :) Löysin nimittäin H&M:stä tämän aivan ihanan punaisen poskipunan. Hintakaan ei juuri kirpaise: 3,95e.
Poskipunan pintaa koristavat kauniit, erisävyiset ruusut. Ainoastaan keskimmäisessä vaaleanpunaisessa ruusussa on hieman kimallusta. Muuten puna on mattainen. Itse punan alla on peili ja lokero, jossa on sivellin (jota varmaan kukaan ei koskaan käytä).
Liikkeessä ei ollut testeriä, joten ostin tämän vähän sokkona. Toivoin, että poskipuna olisi edes suht pigmenttinen. Sain yllättyä iloisesti, sillä pigmenttiä kyllä riittää. Kannattaa käyttää todella kevyttä kättä levittäessä, koska tämä poskipuna ei myöskään häivyty kovin helposti, jos sitä tulee liikaa poskille. Tosin vaikka irtopuuterin kanssa punaa pystyy kyllä häivyttämään tarvittaessa. Lopputulos on ihanan kuulas ja ihan täydellinen syksyyn ja talveen.Olen ehtinyt kokeilemaan tätä pari kertaa ja puna on pysynyt todella hyvin iholla.
Tässä vielä meikkikuvaa, jossa poskilla Autumn Flower. Silmissä Diorin Bonne Etoile palettia ja meikkivoiteena Holika Holikan Petit BB Essential (josta tulossa juttua). 

Sitten pieni sneak peak työn alla olevasta tatuoinnistani. Istuin eilen Dessi Luun penkissä 5 tuntia väritettävänä (Joker Tattoo Shop). Kuva tehdään loppuun n. kuukauden päästä. Kuvahan on Alphonse Muchan 'Emerald'. Pidän hänen taiteestaan todella paljon ja kuvat toimivat kuin unelma myös tatuointina. Nyt käsivarsi on aika helvetin kipeä ja odotan kauhulla ruven irtoamista ja infernaalista kutinavaihetta. :/ Mutta on tämä sen arvoista. :)
In English:
H&M's Autumn Flower blush is a real bargain. It costs 3,95€ here. It look absolutely beautiful, it's really pigmented and lasts on your skin really well. But I recommend using very light hand when applying. And because of the pigmentation it can be a bit tricky to blend. Perfect blush for autumn and winter.

Then there's a picture of my new tattoo (which is in progress). I love Alphonse Mucha's art and his paintings make perfect tattoos. My arm is freaking sore at the moment and I wait it horror when the tattoo starts to itch. :/ But it's totally worth it. Rest will be inked in about a month. Tattoo artist is Dessi Luu/Joker Tattoo Shop.

11 comments:

  1. Aivan ihana poskipuna. :) Ja tatuointi on upea! :)

    ReplyDelete
  2. Wau mikä tatska! Ja nam mikä poskipuna, kelpaisi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! 1,5 viikon päästä jatketaan värittämistä. Juuri kun käsi on kokonaan parantunut... Kääk. ;)

      Delete
  3. Onpas nätti poskipuna edulliselta merkiltä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toi vaan on ihana. Yritän tolkuttaa itselleni, että en tarvitse tuosta varakappaletta, koska en usko, että saan tuotakaan koskaan kokonaan käytettyä.

      Delete
  4. Aivan ihanan näköinen poskipuna ja värikin vaikuttaisi ihan kelvolliselta. Harmi kun itsellä ei ole H&M:ää näppärästi mitenkään matkan varrella mihinkään, pitäisi erikseen piipahtaa ja olen laiska kuin mikä lähtemään jotain erityistä varten mihinkään. Hitsi, on se vaan nätti!

    Hieno tatuointi! Rakastan jugendia ja todellakin Muchan työt sopivat iholle paremmin kuin hyvin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti tämä puna jotenkin päätyy omistukseesi. :)

      Ja olen aivan samaa mieltä Muchasta. Nuo kuvat on kuin tehty tatuoitavaksi. :)

      Delete
  5. Mä kipitin maanantaina hakemaan tän poskipunan, on aivan tosi kaunis sävy ja pigmenttinen, tykkään kovasti :)

    Upea tatska!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä puna muistuttaa aika paljon MACin Bite of an Applea. :)

      Delete
    2. Niin muistuttaa ja siksi se oli pakko ostaakin, Bite of an Apple löytyy, mutten raaski liian usein käyttää :) Ja yllättävää kyllä H&M:n poskipunassa on parempi pigmentti, pitää olla varovaisempi.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...