Friday, October 18, 2013

Urban Decay: Zodiac

Pidän todella paljon Urban Decayn meikeistä, mutta niitä on loppujen lopuksi kertynyt minulle todella vähän. Tämä Moondust -sarjaan kuuluva 'Zodiac' -sävy on huutanut nimeäni siitä asti, kun näin siitä ensimmäiset kuvat. Tumma sävy, jossa on glitteriä ja kimallusta. <3 UD julkaisi aiemmin samantyyppisiä luovärejä (nimellä Stardust), mutta kaikkien arvostelujen mukaan ne olivat ihan susia. Nähtävästi UD:lla on tehty vähän tuotekehittelyä ja lopputuloksena on tämä kaunokainen. Omani tilasin HQHair -verkkokaupasta (17e). 
Sävyä on hieman hankala kuvailla. Luomivärissä on rusehtavan vihreä pohjasävy ja kuten alla olevassa kuvassa näkyy, niin siitä löytyy ainakin turkoosia ja kultaista glitteriä. En saanut ihan täysin ikuistettua luomivärin kimalteisuutta. Tämä vain pitää nähdä livenä.
Pitihän tätä päästä myös kokeilemaan. Käytin pohjustajana Fyrinnaen Pixie Epoxya. Luomiväri on itsessäänkin pigmenttinen, mutta halusin pitää kimalteet kurissa. Pohjustajasta ja varovaisesta levittämisestä huolimatta glitteriä oli joka puolella naamaa. Se on vielä sellaista tosi hienoa, joten sen poispyyhkiminen oli melko mahdotonta. Siispä yritin löytää sisäistä Twilight -fania ja vain kestää kimalluksen kasvoilla sinä iltana. ;) Kaikesta tuosta huolimatta Zodiac on aivan uskomattoman upea ja moniulotteinen sävy.
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eye Shadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Urban Decay: Zodiac
- Inglot: glittery black
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- L'Oreal: Million Lashes
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Urcan Decay: Zero 
Ja sitten vielä kokokasvokuvaa. Taas huonossa valossa otettu. Huulilla minulla on Diorin Mysterious Mauve ja sen päällä Milanin Haute Flash -huulikiilto sävyssä 'In a Flash'.
English:
Urban Decay's Zodiac has been calling my name ever since I saw the first swatches. It's just amazing, glittery, shimmery pot of gorgeous. It's pigmented, but I recommend using some sort of stickier base as there's quite a bit of fall out. 

I guess it's a bit pricey for a single eyeshadow (17€), but I'd say it's worth it. Urban Decay released eyeshadows called Stardust and I've only read bad things about them, but these new Moondust shadows are something else. I warmly recommend. :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...