Wednesday, October 16, 2013

Dior: Bonne Etoile

Diorin Bonne Etoile -paletti on seikkaillut ties kuinka monessa blogissa ja päätin lopulta luovuttaa ja tilata paletin itselleni Escentual.com kaupasta. Suomessa paletti taitaa maksaa n.66e. Iik! Escentual taas myy palettia hintaan £34.85, joka on n. 42e, eli aika huimasti halvempi. Tilasin samalla myös kasvojenhoitotarpeita, mutta niistä myöhemmin.
En ole koskaan ollut erityisen suuri selektiivisen kosmetiikan ystävä. Suurimpana syynä varmaankin korkeat hinnat. Mielestäni selektiiviset merkit eivät myöskään uskalla käyttää värejä. Monet merkit flirttailevat vähän erikoisemmilla väreillä mainoksissa, mutta voi sitä pettymystä, kun näkee kyseiset meikit livenä.
Tämä Diorin viisikko ei ole mikään maailman mielikuvituksellisin, mutta sävyt ovat ihan superkauniit ja oikeasti pigmenttiset. Rakastan tuota alareunan tummaa turkoosia jo nyt. Minulla oli joskus aiemmin Diorin violetinsävyinen Stylish Move -viisikko, mutta se ei vaan ollut kiva eikä hyvä, joten se lähti eteenpäin.
Bonne Etoile sopii täydellisesti syksyyn. Syvät, murretut turkoosit, vihreät ja ruskeat sopivat omille vihreille silmilleni todella kauniisti. Kaikki sävyt ovat mukavan pigmenttisiä ja pysyvät luomilla koko päivän pohjustajan kanssa. Tarvitsen tämän paletin kanssa highlighter -sävyn, mutta muuten tämä on ihana. 
(Kuvat on otettu huonossa kylppärin valossa. / 
Pictures were taken in a bad bathroom light.)
  
Eye Shadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Dior: Bonne Etoile (dark teal, light turquoise, golden brown)
- MAC: Vanilla pigment

English:
I've seen many bloggers writing about Dior's new eyeshadow palette called Bonne Etoile. It's outrageously expensive here in Finland (66€ ~ $89!!). Escentual.com sells it for a lot cheaper (£34.85), so I ordered from there.

I'm not a big fan of selective brands.. They tend to cost a lot and their choices in shades are quite boring. That's why I usually enjoy brands like Inglot, Grimas and Sugarpill over Chanel, Dior and Yves Saint Laurent etc. But Bonne Etoile is really beautiful and pigmented. The deep shades are perfect for fall and make my green eyes look greener.  

3 comments:

  1. Voi Bonne Étoile! Se on niin ihana! Täydellinen! Loisto-ostoksen teit! :D

    ReplyDelete
  2. Kaunis meikki ja hyvän ostoksen teit :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...