Sunday, June 2, 2013

Portland Black Lipstick Company - Review & Swatches

Joskus on kiva löytää uusia merkkejä. Törmäsin Portland Black Lipstick Company:n ihan vahingossa (en edes muista, mitä olin etsimässä). Luin muutamia arvosteluja ja päätin tilata pari huulipunaa kokeiluun. Yrityksellä on valikoimissaan ihanan erikoisia sävyjä ja ainakin muutaman blogin mukaan heillä on mustin musta huulipuna markkinoilla. Tosin sitä en tällä kertaa valinnut.

Sometimes it's nice to find new labels. I found Portland Black Lipstick Company by accident (I don't even remember what I was looking for). I read a couple of reviews and became even more interested and decided to make a small order. The company makes wonderfully interesting shades and according to them and some blogs they make the blackest black lipstick. :) But I didn't order that this time.
Omaan tilaukseeni tuli vaaleanpunainen, kullanhohtoinen 'Lux et Voluptas' ja metallinenhohtoinen, tummansininen 'Indigo Bridge'. Toinen arkikäyttöön ja toinen iltamenoihin. Sain myös samplen 'Artificial Amethyst' -huulipunasta ja Gold Glitz -kimalteesta. Huulipunat tulevat tuollaisissa huulirasvaputkiloissa, joten niistä on hieman hankala saada levitettyä väriä siististi huulille. Huulipunasivellin on parempi vaihtoehto.

I ordered pink/gold (rosegold) 'Lux et Voluptas' and dark metallic blue 'Indigo Bridge'. Other one for everyday use the other for clubbing. I also got samples of Artificial Amethyst lipstick and 'Gold' Glitz. The lipsticks come in a lipbalm tube, which makes applying the lipstick a bit harder. So I recommend using a lipbrush.
Kuten kuvasta näkyy, niin 'Lux' on puolipeittävä ja hyvin hohtava/kimalteinen. Se tuntuu kuitenkin todella ihanalta levittäessä ja on erinomainen käytettäväksi muiden huulipunien päällä. Mutta toimii varsinkin näin kesällä ihanasti myös yksinään. 'Indigo Bridge' on mielettömän pigmenttinen ja levittyy huulille helposti. Tummansinistä huulipunaa minulla ei ennestään ole, joten tämä on kiva lisäys outojen värien kokoelmaan. :) Ja täytyy sanoa, että näyttää huulilla todella hyvältä, eikä yhtään niin friikiltä kuin ehkä luulisi. Pysyy myös todella kivasti, eikä mene huulijuonteisiin, vaikka onkin tumma sävy.

As you can see from the picture 'Lux' is semi sheer and very shimmery/glittery. But it feels nice and smooth on lips and is excellent for layering. But I'm sure I'll be using it alone a lot this summer. 'Indigo Bridge' is insanely pigmented and applies and stays really well on lips. I don't own another blue lipstick, so this was a nice addition to my weird lipstick collection. :) And I must say it looks super good on my lips, not freaky at all. 
'Lux et Voluptas'
'Indigo Bridge'
Sitten vielä kokonaamakuvaa  Indigon kanssa. Huulipunissa on käytetty luonnon raaka-aineita, mutta ne eivät ole vegaanisia. Punat maksavat 10$ ja itse tilasin ne Etsyn kautta. Potikuluja meni noin 7$. Itseäni jäi vielä houkuttelemaan 'Irony' ja 'Bug's Blood' huulipunat. Ja totta kai myös se musta. :)

Here's a whole face pic with 'Indigo'. The lipsticks are make from natural ingredients, but they are not vegan. The lipsticks cost $10 and I bought them from their Etsy shop. I'd really like to get 'Irony' and 'Bug's Blood' and of course the black one. :)
Suosittelen oikein lämpimästi näitä punia ja jos haluaa nähdä muita swatcheja, niin Portrait of Mai:lla on todella hyvät kuvat.

I warmly recommend these lipsticks and if you want to see more swatches go to Portrait of Mai blog. She has great pictures.

7 comments:

 1. Tsekkasin nuo Main swatchit ja Bug's Blood näyttää kivalta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se olis varmasti taas ihan täydellinen työhuulipuna. Toki nuo tummanharmaatkin sävyt minua kiinnostaisi, mutta niille ei löydy oikein käyttöä.

   Delete
 2. Mää oon ihaillut noita punia just Main kuvista ja pari ainakin tekis mieli tilata. Ehkä mää joku päivä raskin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä. :) Tosi kauniita sävyjä joka lähtöön.

   Delete
 3. WOW. Indigo Bridge is amazing on you!

  ReplyDelete
  Replies
  1. That shade seems to work with variety of skin tones. I really love it!

   Delete
 4. I just bought several things from this company and their stuff is just lovely!!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...