Wednesday, May 29, 2013

Viva la Diva Lipsticks: Toffee, Cool Pink & Cherry Red

Ostin jokin aika sitten Kicksistä lisää Viva la Divan huulipunia, jotka olivat -50%. Jokin näissä huulipunissa minua vaan kiehtoo. Ja alan pikku hiljaa päästä yli niiden äklöstä hajusta. ;) Sävyinä välillä vähän arkisempia punia.

I bought more Viva la Diva lipsticks as they were on sale. I just really, really like these, even with the sickly sweet scent. 
1. Ensimmäisenä 'Toffee', joka on minulle melko täydellinen matta nudesävy. Tuubissa se näyttää melko rusehtavalta, mutta huulilla sävy on kauniin murretun vaaleanpunainen. Pigmenttinen ja melko hyvin pysyvä. Tykkään. Ei tee corpse-huulia. ;)

First one is 'Toffee'. The almost perfect nude shade for me. In the tube the lipstick looks almost beige/brown. But on my lips it's nice muted pink. It's pigmented and lasts quite nicely. It doesn't give me corpse lips, which is nice. ;)
 Kyllä, olen juuri niin väsynyt, kuin kuvassa näyttää (kuva on otettu muuttoviikolla).
Yes, I'm as tired as I look (pic was taken the week when we were moving).
 (Tässä meikissä yhdistin Toffeen kanssa hieman Lime Crimen Chinchillaa, joka teki sävystä hieman malvaan taittavan.
I added a bit of Lime Crime's 'Chinchilla' to make the shade a bit more mauve.)
2. Sitten vuorossa 'Cool Pink'. En kyllä sanoisi tätä kovin kylmäksi pinkiksi. Siinä on hieman tuollainen kylmä helmiäishohde, mutta pohja on omaan silmääni lämmin pinkki. Moni varmaan karttaa tällaisia helmiäispunia (kasari!!), mutta itse tykkään. Kiva arkipuna varsinkin töissä. Pigmenttinen ja pysyy hyvin paikallaan.

Then 'Cool Pink', although I wouldn't really call this shade cool. The shimmer is cool, but the base color is warmer pink. Most probably dislike shimmery lipsticks (eighties, hello), but I really like this. It's easy to wear to work. 

3. Kolmantena 'Cherry Red'. Toinen helmiäissävy. Ihanan herkullinen punainen. Kesäinen ja marjaisa. Tykkään tosi paljon. Helppo levittää, paljon pigmenttiä ja pysyvyys on hyvä.

Third is 'Cherry Red'. Another shimmery shade. Summery and delicious berry shade. Really liking this one. Easy to apply, highly pigmented and lasts quite a long time.
Näissä kuvissa näkyy aika kivasti, kuinka mukava luonnonvalo uudessa kämpässä on. Edellinen asunto oli kuin pimeä bunkkeri.

You can see from the pics how nice the natural light is in our new apartment. The old one was like a dark bunker.

3 comments:

 1. VLD:n punat on kyllä huippuja :) Voi ei, ostin juuri tänään kaksi uutta nudepunaa, kun vanhoista ei (muka) löytynyt juuri sopivaa. Ja nyt haluaisin tuon Toffeenkin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisin itse ostaa melkein kaikki VLD:n punat. Ne on vaan niin ihania. Ja tykkään siitä, että valikoimaan tulee uusia sävyjä. Ja hinta on myös ihan kohdillaan. :) Tuo Toffee on todella kaunis sävy.

   Delete
 2. Kauniita huulipunasävyjä. Tuo nuden värinen huulipunakin näyttää itse asiassa kivalle, vaikka yleensä en niistä niin perusta (tulee mieleen ne kammottavat teinien suosimat peitevoide huulet, corpse huulet nimenomaan. Tuossa on sentään hentoista sävyäkin. :) Näistä punista lemppari on tuo cherry red.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...