Friday, June 7, 2013

Illamasqua: Posture, Atomic & Naked Rose

Illamasqualla oli pari viikkoa sitten  koko verkkokaupan tuotteet -50% muutaman tunnin ajan. Onneksi ehdin tuon huomaamaan, tosin minulta kesti tunnin saada tilaus läpi ja maksettua. Illamasqua julkaisi vähän aikaa sitten jälleen uuden 'Paranormal' -kokoelman. Itseäni kiinnostivat lähinnä kokoelman huulipunat: ESP ja Posture. Kummatkin violetteja. Tosin ESP ehti myydä loppuun sinä aikana, kun yritin saada maksu läpi. :( Olen onneksi lukenut arvosteluista, että koostumus on aika kehno, joten ei harmita niin paljon.

Illamasqua had a flash sale couple of weeks ago. I'm glad I noticed that, everything was -50%. But it took me an hour to get my order through. Illamasqua relesed Paranormal collection few weeks ago and I was interested in the 2 lipsticks: ESP and Posture (both are purples). Too bad ESP was sold out before I could get my order through. I've been reading reviews about ESP being quite dry and not that good, so I'm not too disappointed.
Menin vähän lukkoon, kun yritin nopeasti keksiä jotain ostettavaa. Tiesin, että haluan harmahtavan violetin Posture -huulipunan ja olen jo pitkään miettinyt Atomic -huulipunaa sekä Naked Rose -poskipunaa. Olisin voinut ehkä ostaa myös Skin Base -meikkivoiteesta sävyn 04 ja Gleam -hohtotuotteen sävyssä 'Aurora'. Ehkä olisi ollut fiksua hankkia myös huulikiilto tai joku huultenrajauskynä. No joo. Ehkä ihan hyvä, että en tilannut enempää.

It was really hard to decide what to buy. Too many option, too little time. I knew I wanted the cool mauve lipstick 'Posture' and I've also wanted to buy 'Atomic' lipstick and 'Naked Rose' blush. I probably should've bought Skin Base in shade 04 or Gleam in shade 'Aurora'. But maybe it's better I didn't get that much stuff.
Minulla on ollut huulipunakausi jo pitkään ja käytän töissäkin päivittäin huulipunaa. 'Atomic' on oikein mainio työpuna. Minulla oli korkeita odotuksia sitä kohtaan, mutta se ei ollut ihan niin mahtava kuin odotin. Kaiken kaikkiaan se on kuitenkin todella mainio puna: pysyy hyvin, on pigmenttinen ja melko helppo levittää. Kaunis fuksian punainen. Mielestäni vaaleampi kuin sivut antavat ymmärtää. 'Posture' taas on kaikkea muuta kuin arkipuna. Minua vaan viehättää tällaiset oudot värit ja moni varmaan huomaakin, että Posture muistuttaa Lime Crimen Chinchillaa. Alempana on sävyvertailu. Tämä ei ole vielä päässyt käyttöön, joten pysyvyydestä ym. en osaa vielä sanoa. Koostumus on melko kuiva, joten väri pysyy varmaan oikein hyvin paikallaan.

I've been wearing a lot of lipsticks lately (almost everyday at work). 'Atomic' is a nice work color and I had high hopes about it, but I'm not sure if my hopes were met. It's a very pretty fuschia color that stays and applies well, but it was lighter than I expected. 'Posture' just screamed my name. And yes, it resembles Lime Crime's Chinchilla. I haven't tried it yet, but based on its dryness, it's going to be long-lasting. 
Naked Rose -poskipuna on juuri niin nätti kuin ajattelinkin. Kaunis, neutraali vaaleanpunainen. Ensin pelkäsin, että se olisi liian samanlainen MACin Pink Cultin kanssa, mutta Pink Cult on jotenkin harmahtavampi (hyvällä tavalla) ja Naked Rose taas hieman rusehtava. Mutta kaikkiaan ihan mahtava poskipuna arkeen. Jälleen kerran todella pigmenttinen ja pieni määrä riittää.

Naked Rose is just as pretty as I thought. Beautiful, neutral pink. First I feared that it would be too similar to MAC's Pink Cult, but Pink Cult is greyer (in a good way) and Naked Rose is more beige. Wonderful everyday shade. Highly pigmented, so little goes a long way.
Tässä vielä pieni vertailu. Monessa paikassa 'Atomic' -huulipunaa on sanottu hyvin uniikiksi sävyksi, mutta Urban Decayn 'Jilted' on todella lähellä tuota (varsinkin huulilla) ja siinä on vielä selkeämmin sinertävä hohde. 'Posturen' ja 'Chinchillan' välillä taas on suurempi ero. Chinchilla on selvästi tummempi ja helpommin levittyvä. Olisin toivonut, että Illamasquan puna olisi ollut täydellinen dupe, mutta sitä se ei valitettavasti ole.  

Here is a comparison. As you can see Posture is much lighter than Chinchilla. I hoped that Posture would make a perfect dupe, but sadly not. I've heard many people say that Atomic is a unique shade, but my Urban Decay's Jilted is really close to Atomic, but it has a stronger bluish glow.
Atomic

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...