Wednesday, October 3, 2012

Victorian Past Life

Nämä kuvat ovat noin 1,5 vuotta sitten otettu. Välillä taiteen tekeminen kestää, joten sain kuvat vihdoin tänään itselleni. :) Kuvat on ottanut Atelieri O. Haapala. Suosittelen kaikille, joilla on mahdollisuus käydä heidän kuvattavanaan, että menkää! Saara ja Marco ovat ihan parhaita ja ihania. :)

These pictures were taken already 1,5 years ago, but sometimes making art is a slow process. :) Now I finally got the pictures and want to show them to you. These photos were taken by the amazing Atelieri O. Haapala
 Tässä allekirjoittanut. Meikistä ei ole tietoakaan kuvissa, vaikka kuvauspaikalla tuntui, että pakkelia on ihan kauhea kerros. Mutta ei se tunnelmaa onneksi haittaa yhtään.  :)
Here's yours truly. My makeup is practically invisible, although it felt like I had tons of make up on my face. But it ok. :)
Ja tässä ryhmäpotretti työkavereitten kera. :)
And here's a group shot with my co-workers. :)

Seuraava postaus on taas meikkiaiheinen. Älkää huolestuko. :)
My next post will about make up again. Don't worry. :)

8 comments:

 1. Wau miten hienoja kuvia täällä ollut viime aikoina :) olet niin kaunis ja sä olet oikeasti niin malli!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, kiitos. Ihanhan täällä punastuu. Välillä on kiva leikkiä mallia (ja sitten palata todellisuuteen, että onkin oikeasti hobitti). ;)

   Delete
 2. wow - stunning pics - so gorgeous!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, thank you! And my thanks also go to the awesome photographers.

   Delete
 3. Replies
  1. They definitely did. I showed my boyfriend the second picture and he was like 'so?'. He didn't realize that the picture was taken now, not 100 years ago. After that he was quite amazed. ;)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...