Sunday, October 7, 2012

Gina Tricot: Eyeshadows - Swatches & Thoughts

11 Grape Royal, 57 Earth, 78 Rockstar
Gina Tricot -vaatekauppoihin on tullut myyntiin myös oma meikkisarja. Ja minua kiinnostavat aina uudet, värikkäät ja edulliset meikit. :) Sarjaan kuuluvat luomivärit ovat houkutelleet jo jonkin aikaa, mutta vasta tällä viikolla päätin ostaa kolme (yksi nappi maksaa 3,95€ ja 3 nappia 9,95€).

Gina Tricot is a Scandinavian/European clothing store and some time ago they introduced their own make up line as well. The prices are very cheap and products look quite interesting so I bought 3  eyeshadows to test out. 
Mielestäni pakkaukset ovat yllättävän tyylikkään tällaiselle halpissarjalle. Mutta sitten asiaa itse luomiväreistä. Näissä kolmessa on hyvin erilainen koostumus. Violettiin taittava pinkki 'Grape Royal' on hyvin glitterinen, taupe 'Earth' taas muistuttaa koostumukseltaan Inglotin pearl-luomivärejä ja sinisen violetti 'Rockstar' on melkein matta. Parhaiten näistä toimii 'Earth'. Luomiväri on pehmeä ja pigmenttinen ja väri levittyy ja häivyttyy todella kauniisti. 'Grape Royal' on tosiaankin glitterinen ja vaatii mielestäni hieman tahmean pohjustajan alleen. Muuten aivan ihana sävy. :) Kolmikon heikoin lenkki on 'Rockstar'. Luomelle levitettynä se tuntuu jauhoiselta ja sitä pitää kerrostaa paljon. Kädelle kokeiltuna toimi paremmin.

I like the simple, black packaging. Then about the shadows themselves. These 3 have very different consistencies. 'Grape Royal' is very glittery, 'Earth' reminds me a lot of Inglot's pearl eyeshadows and blue purple 'Rockstar' is almost matte. Earth is definitely the best, it applies smoothly and is very easy to blend. 'Rockstar' is quite chalky and applies unevenly. It swatched much better on my hand. 
Tässä vielä vertailu 'Grape Royal'in ja Fyrinnaen 'Wake Not The Dead' luomivärin välillä. Tiesin jo liikkeessä, että värit ovat melko samanlaiset, mutta en arvannut, että ne olisivat ihan näin lähellä toisiaan. Fyrinnae on hieman enemmän violetti ja siinä oleva kimallus on moniväristä.

Here's a comparison between 'Grape Royal' and Fyrinnae's 'Wake Not The Dead' (which has been discontinued). I noticed already in the store that the shades are quite similar, but they look even more so when I swatched them. Biggest difference is that Fyrinnae is a bit more purple and its glitter is multicolored. It was nice to find such a close dupe.

Ostin myös ripsivärin, huulipunan ja silmämeikkikynän, mutta niistä myöhemmin. Oikein kiva lisä Suomen rajallisille meikkimarkkinoille. 

I also bought a mascara, a lipstick and an eye kohl, but more about them later. It's always nice to have new make up brands here in Finland where we don't have that many.

4 comments:

 1. Olen tuota Earthia kuolannut, samoin jotain taupea :D Pitääpä ehkä noutaa joku päivä muutama sävy testiin!

  Rockstar on ihan sinun värisi :D Sääli, ettei laatu ollut niin hyvä.

  Nea -Fashioned in Finland-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Earth on oikeasti ihana luomiväri ja harmi tosiaan tuota Roskstaria.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...