Tuesday, October 23, 2012

Fyrinnae: Meerkat & Kurisumasu!

Tähän väliin hieman neutraalimpia meikkejä.

A couple of neutral Fyrinnae looks. 
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eye Shadows: 
- Inglot: M351 (ivory)
- Wet 'n Wild: Lust palette (medium & dark matte purple)
- Fyrinnae: Meerkat
- Fyrinnae: Moon Child

Eyeliner & Mascara:
- H&M: Liquid Eye Liner pen
- Gina Tricot: Volume Mascara
Tämä jälkimmäinen kuva on hieman epätarkka, mutta siinä näkyy Meerkatin ihana kultainen hohde. Meerkat on todella, todella kaunis. Melko vaalea violetti, jossa on kultaista hohdetta. Se on melko helppo arkisävy, jossa on kuitenkin jotain persoonallista. <3

The second picture is a bit blurry, but here you can see the golden shimmer much better. Meerkat is really lovely shade. Light/medium purple with golden shimmer. It's great to use in day time, but it's got a twist. <3
Primer:
- UDPP

Eye Shadows: 
- Inglot: M351 (ivory)
Inglot: DS458 (medium/dark brown with shimmer)
- Gina Tricot: Earth
- Fyrinnae: Kurisumasu! 

Eyeliner & Mascara:
- H&M: Liquid Eye Liner pen
- Gina Tricot: Volume Mascara

En ole oikein koskaan ollut sinut vaaleiden luomivärien kanssa, jotka ovat hieman tummempia kuin oma ihon värini. Olen aina tykännyt enemmän siitä, että värit ovat joko vaaleampia tai selkeästi tummempia. Olen siis ihan viime vuosina opetellut käyttämään tällaisia välisävyjä. ;) Kurisumasu! näyttää jostain kulmasta melkein valkoiselta ja toisesta taas persikkaiselta. Kaunis sävy, mutta vierastan silti tuon värin "tummuutta". Tosin todennäköisesti mahtava sävy kiiremeikkiin. Tämä sävy tuo heti katseeseen kirkkautta. Luomiväri myös levittyy luomelle upeasti ja pysyy ilman Pixie Epoxya. 


I've never really liked eyeshadow shades that are just a bit darker than my own skintone. I like shadows which are lighter or definitely darker. but I've started to learn how to use these 'in-between' colors lately. 'Kurisumasu!' looks almost white at one angle and peachy at other. It's a very pretty shade, but it's still a bit too "dark" for me. ;) but I'm pretty sure this is a perfect shade for a super quick make up. It really brightens up your eyes and applies beautifully even without Pixie Epoxy. 

1 comment:

  1. Jännä, että nuo molemmat värit näyttää sulla ihan erilaisilta kuin mulla. Itse en oo vielä saanut Meerkatia toimimaan, kun se näyttää mulla aina liian punaiselta ja Kurisumasu taas näyttää pinkimmältä kun sun kuvissa, mutta on sen verran neutraali, että toimii mulla kuitenkin :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...