Thursday, January 26, 2012

MILANI - Lips Flash & Haute Flash, Swatches & Review


Milanin Lip Flash -kynät ovat kiinnostaneet jo pitkään. Luin niistä Lazy Dynamite and Vampy Varnish blogeista ja nyt vihdoin tilasin kyniä itselleni. Viime kesänä julkaistiin myös rajoitettu erä Haute Flash -huulikiiltoja, joita ei silloin saanut mistään netikaupasta tilattua Suomeen. Luulin onneni menneen ohitse, kunnes nyt tammikuussa kävin Cherry Culturen sivuilla ja siellähän niitä kiiltoja oli. Sitten nopeasti etsimään swatcheja ja päädyin näihin kahteen väriin.
I've been interested en Milani's Lip Flash pencils for a while now. I read about them in Lazy Dynamite and Vampy Varnish blogs and finally decided to order. Last summer Milani released a limited edition of Haute Flash lipglosses, but I couldn't find any place that would've shipped to Finland. To my huge surprise this month I found them on Cherry Culture. I quickly searched some good swatches and bought 2 glosses.

Swatches (from left): Photo Flash, Hot Flash (looks much browner in the swatch than in reality), In A Flash (look at that beautiful blue shimmer!! <3) & Star Flash

Lip Flash: Photo Flash
Lip Flash: Hot Flash

Lip Flash - Full Coverage Shimmer Gloss Pencilit ovat siis kynämuodossa olevia huulipunia. (Urban Decay on nyt myös julkaissut omat huulipunakynänsä.) Värivaihtoehtoja on toistaiseksi 8 ja kaikissa on kimalletta joukossa. Mutta jos pidät kirkkaista väreistä ja kimalluksesta, suosittelen näitä ihan ehdottomasti. Kummatkin kynät ovat pigmenttisiä, helppoja levittää ja pysyvät huulilla pitkään (kestävät syömistä ja juomistakin melko hyvin). Pinkimpi 'Photo Flash' on koostumukseltaan hieman ohuempi ja glitterisempi kuin 'Hot Flash'. 'Hot Flash' on aivan upea, metallinen punainen, joka taittaa lämpimään. Niin kaunis. *huokaus*
Lip Flash - Full Coverage Shimmer Gloss Pencils are lipsticks in pencil shape. A great idea. (Urban Decay has also released pencil lipsticks now.) There're 8 shades at the moment and I do hope they'll release couple more. All are quite glittery, but if you are into bright and glittery lipsticks, these are for you. I highly recommend. Both of these pencils are pigmented, easy to apply and stay quite long on the lips (even through eating and drinking). The pinker shade 'Photo Flash' is a bit sheerer and more glittery than 'Hot Flash'. 'Hot Flash' is gorgeous, metallic, warm toned red. So beautiful. *sigh*

Haute Flash: In A Flash
Haute Flash: Star Flash

Haute Flash - Full Coverage Shimmer Lipglosseja on verrattu suoraan MACin Dare To Wear Lipglass -kiiltoihin (jotka eivät myöskään ikinä tulleet Suomen valikoimiin, prkl!). Swatchien perusteella Milanin kiillot ovat aivan vastaavia aina pakkauksia myöten. Hinta tosin on vain 1/3 MACin kiilloista. Nämä kiillot ovat todellakin peittäviä (vaaleampi vähän vahemmän) ja helppoja levittää. Mutta nämä ovat melko tahmeita, eli jos kimalle ja tahmaisuus eivät iske, niin kannattaa pysyä kaukana. ;) Näissä on vaniljainen tuoksu, mutta mielestäni se on aika mieto. 
Haute Flash - Full Coverage Shimmer Lipglosses have been compared to MAC's Dare To Wear Lipglasses (which were never released in Finland, damnit!). And based on swatches they are spot on dupes. These glosses are opaque (the lighter color less so) and easy to apply. But they are quite sticky. So if glittery and sticky isn't your cup of tea, stay away. ;) The glosses have mild vanilla scent.

Closer look of the shimmer. These are gorgeous.

Haluan ehdottomasti vielä pari kynää: In a Flash (saman värinen kuin tuo kiilto) ja News Flash (tumma viininpunainen). Ja haluan ehdottomasti kokeilla vaaleaa Star Flash -kiiltoa MACin 'Hellraiser' dazzle-huulipunan päällä. Tuplaglitter!! :) Olen rakastunut.
I definitely want couple more pencils: In a Flash (same as the gloss) and News Flash (dark burgundy). And I really want to test the light Star Flash gloss over MAC's dazzle lipstick in 'Hellraiser'. Double Glitter!!! :) I'm in love.

11 comments:

 1. Nuo Milanin kynät on aiivan ihania <3 Niitä sais tulla lisää värejä, esim. oranssi olisi ihana nähdä kynämuodossa toteutettuna.

  Kiillotkin vaikuttavat lupaavilta, pitää varmaan helmikuussa laittaa ostolakon kunniaksi tilaus vetämään :)

  ReplyDelete
 2. Oi, olen itsekin katsellut noita vähän sillä silmällä. Photo Flash ja In a Flash näyttäis olevan eniten mun makuun.

  ReplyDelete
 3. Vitsit tuo Hot Flash on vaan niin namu. Kai munkin pitää sortua ja ostaa näitä kun kaikki niitä ihquttaa ;)

  ReplyDelete
 4. Elisa:
  Niin on. <3 (Urban Decaylla taitaa olla myös oranssi kynä valikoimissa, mutta hintaakin on aika paljon enemmän.)
  Nuo kiillot on ihania, harmi, että niissä on vielä vähemmän sävyjä.

  Mansikka:
  Suosittelen! :)

  HeidiB:
  Hot Flash yllätti minut. Meinasin jättää sen tilauksesta pois, mutta onneksi otin. <3

  ReplyDelete
 5. Kiitos vain, mun oli pakko tilata tuo In A Flash-kiilto ;) Aivan mahtava väri ja saa luvan käydä näin blondillekin...Mutta eiköhän käy, kun kylmäsävyinen ja kalpeanaama täälläkin. Ja LipFlasheja tilasin mäkin :D

  ReplyDelete
 6. Siis tuo Hot Flash on tulossa ja In A Flash kynämuodossakin. Saa nähdä onko huulikiillon kanssa täysin saman värinen, mutta eipä haittane, niin upea sävy ja halpaa! Ihmtetytti vaan, kun noilla on kai sama nimi, sekä kynällä, että kiilolla (In A Flash) ja kumpainenkin tuommoisia violetinpinkkejä.

  ReplyDelete
 7. Chaos:
  Ole hyvä vain. ;)
  In A Flash taitaa kynämuodossa olla hieman vaaleampi, mutta hyvältä se on silti näyttänyt swatcheissa. Itse jännitin tuota violetti-pinkkiä väriä, mutta käy todella hyvin tällaiselle kalmalle. :)

  ReplyDelete
 8. I was wondering if the pencils burned on your lips or not. I have similar looking pencils from Hard Candy and they look awesome but they burn on my lips. I might have to try some of the Milani ones, they seem like they work much better.

  ReplyDelete
 9. Sorry it took so long to answer.
  I haven't experienced any burning, but maybe you should try one pencil first, just to be safe. Hopefully they work for you! These are so lovely.

  ReplyDelete
 10. Jee tänään tuli Cherry Culturen tilaus ja tosiaankin In A Flash-kynä on vaaleampi kuin saman niminen huulikiilto. Molemmat on mielettömän ihania ja sopii jopa blondille kalmallekin, ihme ja kumma :) Ja Hot Flash-sävy osottautui kuviakin upeammaksi!

  ReplyDelete
 11. Sun tilaushan tuli tosi nopeasti. Ihana kuulla, että valinnat osuivat nappiin. Itse tarvitsen vielä tuon In A Flash kynän. Ja Hot Flash on aivan mielettömän upea. Kuvat eivät todellakaan tee sille oikeutta. Siinä on mieletön metallinen kiilto. <3

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...