Saturday, January 28, 2012

"Beetlejuice, Beetlejuice...

...Beetlejuice"


Kyseessä on siis Models Ownin Beetle Juice -kokoelma. :) Aivan ihania lakkoja. Tykkään jostain syystä nykyään melkein pelkästään duochrome -lakoista. Ne on niin jännännäköisiä kynsillä. En ole hyvä ottamaan kuvia kynsistä, saatikka lakkaamaan kynsiä, joten yrittäkää kestää. :) 

My post is about Models Own's Beetle Juice collection. :) Really beautiful polishes. For some reason I almost only wear duochrome polishes at the moment. They look so pretty and exciting on the nails. I'm not good at photographing nail polishes or painting my nails. So bare with me. :)


Kaunis sävy ja ehkä turvallisin vaihtoehto näistä viidestä. Lakka näyttää oikeasti kynsillä paljon paremmalta kuin kuvassa (valaistusolosuhteet ovat tässä kämpässä todella huonot).
Very pretty and probably the safest choice of these 5 polishes. it looks much better in reality than in my picture (we have the worst light in our flat). 

Purple Blue on melko samanlainen kuin Orlyn 'Galaxy Girl', mutta taidan tykätä kuitenkin Orlysta pikkaisen enemmän. Pidän tästä väriyhdistelmästä todella paljon: tumma, mutta moniulotteinen.

Purple Blue is quite similar to Orly's 'Galaxy Girl' and I think I like the Orly one a bit better. This color combination is really beautiful, dark, but multidimensional. 


(Yay, I was able to catch the duochrome effect with my camera!!)

Tämä lakka on näistä varmaankin suosikkini. Tässä duochrome-efekti on voimakkain. Turkoosin ja violetin yhdistelmä. <3
Aqua Violet is probably my favorite of the bunch. Its got the strongest duochrome effect. Turquoise and violet combined. <3

Golden Green oli siitä puolesta yllättäjä, että en ole koskaan käyttänyt tällaista kullanvihreää kynsilakkaa. Todella kaunis väri, joka kävi minulle yllättävän hyvin.
Golden Green surprised me by being a really lovely color. I've never worn anything like this.

(This must've been the 4th day or something wearing this polish, so there's some tip wear.)

Emerald Black on myös hyvin kaunis, mutta en saanut kuvissa tuota turkoosin vihreää hohdetta oikein näkyviin. Harmi vain, että tämän harjaosa on vähän mytyssä, joka vaikeuttaa lakan levittämistä.
Emerald Black is also very beautiful, but I couldn't catch the teal/green shimmer in my pictures that well. Too bad the brush is a bit damaged, it makes application much harder. 

2 comments:

  1. Mä olen varmaan outo kynsifriikki mutta minuun nämä ei iskeneet...on hyvännäköisiä muilla mutta en usko että tulisin käyttämään..

    ReplyDelete
  2. ^Veikkaisin, että erikoisemmat värit jakaa mielipiteitä ja sulla taitaa myös olla niin paljon eri värejä, että tiedät hyvin, mitkä värit/koostumukset vetoaa eniten. :)
    Mulle duochromet iskee niin kynsilakoissa, huulikiilloissa kuin luomiväreissä. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...