Wednesday, March 22, 2017

Punainen ripsiväri - MAC Heart Rate's Rising

Minulla on ollut pitkään toivelistalla punainen ripsiväri. Kyllä. Sellaisia ei vaan tule kovin usein vastaan. Kun MAC julkaisi ison kasan värillisiä ripsivärejä, niin jäin odottamaan niiden rantautumista Suomeen.
'Heart Rate's Rising' on ihastuttavan pigmenttinen. Minulla ei ole ollut koskaan aikaisemmin MACin ripsiväriä, joten sen puolesta menin vähän tuurilla.
Maskarassa on kumiharja, joista en normaalisti pidä, mutta tämä onneksi levittää värin hyvin ripsiin. Punaisen sävy on juuri hyvä. Ei oranssi, ei pinkki, eikä viininpunainen.
Ripsiväri korostuisi vielä paremmin punaisen rajauksen kanssa (tai jättämällä rajauksen kokonaan pois). Tällaisenaan punainen maskara tuo pienen jännän lisän meikkiin.
Kuten olette huomanneet, niin punainen silmämeikki on ollut minun juttuni jo hetken aikaa. Huulilla minulla oli NYXin Up The Bass huulipuna.

Mitä mieltä olette värillisistä ripsiväreistä? Liian kasaria vai piristävä poikkeus mustaan?

11 comments:

  1. Näyttää tosi kivalta! Itse en mitään tosi värikkäitä ole käyttänyt, mutta yhteen aikaan käytin YSL:n luumunväristä enemmän kuin mustaa, se näytti kivoilta viher-ruskeissa silmissä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on jossain jemmassa Kikon violetti ripsiväri, joka on oikeasti tosi kiva ja korostaa myös vihreitä silmiä ihanasti. :) Tuo luumu voisi myös olla kokeilemisen arvoinen.

      Delete
  2. Hyvännäköinen on ja sopii hyvin silmiesi väriin. Ihana kokonaisuus <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä oli kiva ja vähän erikoinen kokonaisuus. :)

      Delete
  3. Aivan ihana punainen ripsari, tahtoo!
    Itselläkin ollut punertavien värien luomivärikausi, sopii vihreisiin silmiin kuin nakutettu.
    Muistan kymmenien vuosien takaa, kun väriripsarit tuli, itsellä oli vihreä ja lila - oi niitä aikoja. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuo on kyllä niin totta. Punainen ja vihreä menee upeasti yhteen. :) Jos kaipailee hieman edullisempaa punaista ripsaria, niin ainakin Stargazerilla on. Tosin laadusta en osaa sanoa..

      Delete
  4. Oh, onpa kaunis! Itse pitäisin varmaan nudemeikin ja blondattujen kulmakarvojen kanssa, omituiset meikit kiehtoo nyt :)

    ReplyDelete
  5. Vau, punainen ripsari korostaa sun silmiä upeasti!

    http://charlottaeve.com

    ReplyDelete
  6. Ah toi punainen ripsiväri on UPEA! Muutenkin punainen silmämeikissä on mun ihan suosikkejani (:

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...