Sunday, March 5, 2017

Turkoosi sateenkaari & Tom of Finland

On kiva piristää itseään välillä vähän värikkäämmällä meikillä. Ajattelin ensin tehdä ihan oikean sateenkaarimeikin, koska 1.3. tasa-arvoinen avioliittolaki tuli vihdoin voimaan. Pienet silmäni hieman rajoittavat värien määrää, joten menin turkoosin sävyillä. Kävin myös samana päivänä katsomassa Tom of Finland -elokuvan, josta lopussa enemmän.
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eyeyshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Make Up Store: Trio Colors (LE)
- Inglot: M343 (yellow green)
- ColourPop: Creme Gel Pot 'Zulu'
- Sugarpill: Lumi
Pieni hiuskriisi on edelleen päällä. Näissä kuvissa olin juuri tehnyt askorbiinihappo-käsittelyn, eli tein askorbiinihaposta ja shampoosta tahnan/geelin, joka oli hiuksissa noin tunnin ajan. Väri on ehkä hieman vaaleampi, mutta harmautta en tunnu saavan millään takaisin hiuksiin. Ostin jo värinpoiston, jos alkaa liikaa tympimään.
Kasvoilla on KatVonD:n Lock-It meikkivoide sävyssä 42. Huulipunan valinta tällaiselle turkoosille silmämeikille tuottaa nykyään aina päänvaivaa. Olisin voinut mennä tietysti hieman nudemmalla linjalla, mutta halusin jotain tummempaa. Ehdin tämän kuvan ottamisen jälkeen vaihtaa huulipunaa kaksi kertaa. Tässä punana on Smashboxin 'Punked'. Lopulta päädyin hyvin saman tyyliseen ColourPopin 'Femme' Satin Lip huulipunaan.
--------------------------------------------
En yleensä katso suomalaisia elokuvia. Edellinen taitaa olla Rare Exports, joka oli hyvin epätyypillinen suomalainen leffa. Tom of Finland kiinnosti todella paljon heti, kun kuulin, että aiheesta on tekeillä elokuva.

En ole lukenut Touko Laaksosen elämänkertaa, joten moni asia elokuvassa tuli uutena tietona. Pekka Strangin näyttelemä Touko oli todella mahtava. Muut roolit olivat välillä hieman puisen tuntuisia, mutta eivät onneksi liian.  Elokuvan tarina kulki hyvin eteenpäin. Huomasin kuitenkin kaipaavani jotain vuosilukuja, jotta olisin pysynyt paremmin perillä, mistä vuodessa elettiin.

Elokuvan tarina herätti paljon tunteita. Sota-ajoista ollaan tultu aika pitkä matka päivään, jolloin näin elokuvan ja tasa-arvoinen avioliittolaki tuli voimaan. Elokuvaa on arvosteltu jonkun verran siitä, että se on melko kesy, vaikka Toukon piirrokset ovat erittäin pornografisia. Itse en kokenut elokuvaa mitenkään vesitettynä tai liian kesynä, koska pääasia oli nimen omaan Toukon elämässä. Ja kyllä elokuvassa näkyi melko paljon Tom of Finland miehiä ja paljasta pintaa. Meillä elokuva on K-12, mutta luulen, että tuolla Atlantin toisella puolella mennään vähän korkeammissa ikärajoissa.

Elokuvasta jäi hyvä ja mietteliäs fiilis. Suosittelen katsomaan.
4/5

8 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos! Oli niin kiva laittaa vähän värikkäämpää meikkiä välillä.

   Delete
 2. On kyllä niin hieno meikki taas <3 tätä leffaa en varmaan itselle osta mutta telkkarista katsoo kun joskus tulee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. <3
   Eiköhän tämä leffa tule telkkarista suht pian.

   Delete
 3. Wau! Aivan todella upea meikki! Tuo on ehkä musta kaikkein kaunein silmämeikki, minkä oon sulla nähnyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana. <3
   Turkoosissa silmämeikissä on aina jotain todella kotoista. Turkoosin, vihreän ja sinisen sävyt jotenkin sulautuvat upeasti toisiinsa ja sävyt ovat intensiivisiä.

   Delete
 4. Replies
  1. Thank you. <3 It's been a while since I did anything bit more unusual with my brows.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...