Sunday, December 4, 2016

Lush & Boots: Tuoksuvia Ihanuuksia

Kosmetiikkahörhöille tapahtuu todella harvoin sellaista, että jokin tuote on oikeasti loppumassa. Omalla kohdallani loppumassa oli parikin eri juttua, joten asia piti korjata.

Odotan Lush:in joulukokoelmaa aina innolla. Tosin olen varmasti yksi niistä harvoista, joka ei välitä Snow Fairy -tuotteista, joita tulee joka joulu lisää. Omassa tilauksessani oli juttuja vakituisesta valikoimasta, Halloween- ja joulukokoelmasta.

Minulla on ollut aiemmin pienet pullot Yuzu and Cocoa - ja The Comforter -suihkugeeleistä. Rakastuin kummankin tuoksuihin todella paljon. Yuzu and Cocoa on hieman kirpeä, mutta kuitenkin makea ja The Comforter on ihanan marjaisan makea. Ostan varmasti uudestaan, kun nämä loppuvat. Ostin myös Monster's Ball kylpypallon, vaikka meillä ei olekaan ammetta. Odottelen, kun seuraavan kerran pääsen kylpemään ja otan tämän valloittavan kaverin mukaan.
Snowie on vaan niin sympaattinen tuote, että klikkasin tämän kylpyvaahdon mukaan tilaukseen. Osa varmaan hoksaakin yhteyden David Bowieen ja se vetosi minuun kovasti. (Harmillisesti toinen silmä oli lähtenyt omille reissuilleen, mutta on tuo silti jotenkin niin söpö.) Tuoksuna Snowiessa on neroli, greippi ja ruusu.

Lushin palasaippuat ovat minulle kaikista tutuimpia tuotteita ja olen tykännyt jokaisesti ostamastani saippuapalasta. Olen ostanut vuodesta toiseen Snow Cake -saippuaa, mutta tänä vuonna sitä ei enää löytynyt samalla nimellä. Tämän vuoden Snow Castle tuoksuu kovasti samanlaiselle, joten otin tämän kokeiluun. Olisin voinut tilata vaikka kuinka monta saippuaa, mutta päädyin pehmeän mausteisen tuoksuiseen Fireside -saippuaan.
Jottei suohkugeelit ja vartalovoiteet todellakaan pääsisi loppumaan, tein tilauksen myös Boots.comiin, joka toimittaa nykyään Suomeen 9,95£ postikuluilla. Olen jo vuosia kuolannut Soap&Gloryn ihanan näköisiä ja kuuloisia tuotteita. Olen syksyn aikana lukenut paristakin eri paikasta kehuja näistä Sugar Rush -sarjan tuotteista. Näissä on ihanan raikkaan makea tuoksu, vähän niin kuin sitruunamarenki. Suihkugeeli on ihanan täyteläistä ja vartalovoide on taas melko kevyt koostumukseltaan, mutta ihanan kosteuttava. Ei jätä lähmää. Luulen, että näitä tulee käytettyä eniten kevään ja kesän aikana.
Selasin valikoimaa varmaan pari tuntia ja arvoin, mitkä tuotteet haluan tilata. Otin mukaan vielä Whipped Clean -suihku"voin", joka on koostumukseltaan hyvin kosteuttavan ja pehmeän tuntuista. Tuoksu on sekoitus mantelia, pistaasia ja vaniljaa. Mmmm.... Smoothie Star -vartalovoissa on sama, ihana tuoksu. Koostumus on mukavan paksua, mutta voide imeytyy silti melko nopeasti. Tämä tulee olemaan käytetyin vartalovoide tänä talvena.

Soap&Gloryn Hand Food on varmaankin yksi heidän tunnetuimmista tuotteistaan. Minulla on ollut tästä miniversio joskus ja nyt halusin tilata näppärän pumppupullon, josta on helppo annostella rasvaa. Suosittelen näistä tuotteista jokaista oikein lämmöllä. Hinnat ovat 6,50-10£ välillä ja Bootsilla on todella usein tarjouksia voimassa.

Näillä varmaankin pärjää hetken aikaa. Onko Soap&Glory tuttu ja onko teillä jotain tiettyjä suosikkeja Lushilta?

2 comments:

  1. Nuo Sugar Crushit on niin ihania, vartalovoiteen käytin joskus ja ah! Pitää joskus tilata tuolta Bootsista :)

    Lushin huulikuorinnat on ihania, miun nenään tuo Yuzu & Cocoa tuoksui ihan kookokselle :O

    ReplyDelete
  2. Lushin suihkugeelit on ihania, mutta tällä hetkellä suurin rakkaus on Honey I Washed My Hair palashampoo, aivan huippu! Ihana tuoksu, pesee puhtaaksi, mutta ei jätä hiuksia sähköiseksi.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...