Wednesday, November 16, 2016

Samhain -fiiliksiä

Halloween/Samhain tuli ja meni. Me istuttiin iltaa pyhäinpäivänä, kun aika moni taisi juhlia jo viikkoa aiemmin. Meillä on sairastettu erittäin sitkeää ja ikävää flunssaa melkein kuukausi, joten juhlien suunnittelu jäi todella viime tinkaan. Oman meikkini päätin vasta samana päivänä. Minulla oli kuitenkin leipomisen suhteen ideat valmiina.
Leivoin Black Velvet Caken ja porkkanakuppikakkuja. Molemmat olivat todella hyviä, enkä voinut vastustaa noita kuppikakkuvuokia. <3 Jos joku on kiinnostunut resepteistä, niin kyselkää ihmeessä.
Oman meikkini harjoitusversio vilahtikin Instagramissa. Eli hieman tuollainen reikä naamassa juttu. Huulikiillon lisääminen silmän ympärille lisäsi ikävää fiilistä todella hyvin. En juurikaan tee tällaisia meikkejä, joten pieni lisäharjoitus olisi tullut tarpeeseen. Ehkä ensi vuonna voisin kokeilla leikkiä lateksin kanssa.
Toisen puoliskon maski olikin selvillä jo hyvin aikaisin: White Walker. Löysin todella hyviä tutoriaaleja, joissa ei tarvinnut lateksia, vaan kaikki on pelkkää meikkiä. Tätä helpotti myös se, että avopuolisollani on selkeästi erottuvat kasvonpiirteet.
Päätimme, että tänä vuonna ei hankita erillisiä piilareita. Maalasin silmät silmäluomiin ja efekti oli yllättävän toimiva. Näitä meikkejä oli todella kiva tehdä. Ehkä ensi vuonna saan mietittyä oman meikin tarpeeksi ajoissa.
Syksy on tosiaan mennyt sairastaessa ja autokoulun penkillä. Tänään oli vihdoin teoriakoe, joten blogille jää huomattavasti enemmän aikaa.

2 comments:

  1. Huh, makea, näyttää ihan mun polven haavalta mikä on vaan sun kasvoissa. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi apua! Mutta onnistuneen näköinen haava siis. ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...