Wednesday, November 19, 2014

Melt Cosmetics: 6six6 & Space Cake

Olen pitkään katsellut netistä kuvia Melt Cosmeticsin huulipunista. He keskittyvät kirkkaisiin ja erikoisen värisiin mattahuulipuniin. Suurin osa sävyistä oli melkein puoli vuotta loppuunmyytynä, mutta vihdoin marraskuun alussa kaikki sävyt tulivat takaisin nettikauppaan. Mietin pitkään, mitkä sävyt haluan ja päädyin tummanpunaiseen '6six6 '-punaan ja harmaaseen 'Space Cake' -sävyyn. Huulipunat ovat 19$/kpl, joka on melko kallista näin pieneltä brändiltä ja postikulut Suomeen ovat 10$. Tästä huvista saa maksaa myös tullit päälle, joten yhden punan hinnaksi tuli n.20€.
En ole ihan varma, tykkäänkö huulipunien ulkoasusta. Se ei ehkä näytä niin arvokkaalta kuin punat oikeasti ovat. Hylsyt ovat kuitenkin varsin kestävän oloiset, joten siitä plussaa.
Huulipunat ovat melko kuivan tuntuisia levittäessä, joten suosittelen huulirasvaa tai jotain muuta pohjustajaa. 6six6 on näistä kahdesta kuivempi, mutta sekin levittyy pienen suostuttelun jälkeen kauniisti huulille. Space Cake tuntui pehmeämmältä ja hurjan pigmenttiseltä. Punat ovat melko voimakkaasti hajustettuja, enkä tykkää hajusta kovinkaan paljon.
6six6 näyttää sivuilla aavistuksen tummemmalta, mutta nähtävästi kuvassa on käytetty tummaa huultenrajausta. Itse tykkään väristä, mutta mielestäni se ei ole niin erikoinen. Täytyy tehdä vertailu ainakin MACin Studded Kiss ja Living Legend huulipunien kanssa.
Yksi kuva myös tämän päivän  silmämeikistä, koska ehkä ensimmäistä kertaa ikinä olen tyytyväinen ripsiini. Lancômen Hypnôse wp:n ja ripsikamman avulla sain kerrankin ripset näyttämään siisteiltä ja pitkiltä. Jee!
Space Cake on ihana, outo, siniharmaa kummajainen. Siinä on ehdottomasti helpompi koostumus levittää ja pigmenttiä riittää. Tätä sävyä voisi hyvin käyttää huulipunasekoituksiin, mutta luulen, että tätä tulee käytettyä ihan yksinään.
Olen oikein tyytyväinen huulipuniin, mutta en usko, että tilaan uudestaan, koska huulipunille tulee liikaa hintaa. Suosittelen silti testaamaan, jos on aina halunnut vaikka hyvälaatuisen mattasinisen tai -vihreän huulipunan.
In English:
I've waited a long time to order from Melt Cosmetics. Most of the shades had been out of stock for a long time, but finally this month they were re-stocked. It was pretty hard to decide which shades to order. In the end I bought dark red 6six6 and grey Space Cake.

The consistency is quite dry as these are matte lipsticks. 6six6 is dryer than Space Cake, but they're equally pigmented. The thing I don't really like about them is the scent. It's too overpowering. 

These lipsticks are quite expensive to order 19$ (shipping is 10$ to Finland and of course my box got caught in the customs). So I probably won't be ordering again unless they have some nice offer. But I do recommend them if you're after for example a good quality blue or green matte lipstick.

8 comments:

 1. Upea tuo punainen, toi harmaa on tosi erikoinen ja varma katseen kiinnittäjä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tummat punaiset on vaan niin ihania. <3 En tiedä, miksi tykkän noista harmaista huuliväreistä. Siinä värittömyydessä on jotain jännää ja silti melko neutraalia.

   Delete
 2. 6six6 on kiva. Mun tekisi mieli Summeria, mutta tuskin tilaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos joskus saisi tilauksen ilman postikuluja, niin sitten tilaisin ehkä Belladonna2:n ja DGAF:n. :) Mutta muuten en varmaankaan. Seuraavaksi testaan ehkä Obsessive Compulsive Cosmeticsin Lip Tareja.

   Delete
 3. Punainen on upea ja koko look on kaunis ja iloinen :) harmaakin on upea ja sun silmät korostuu jälkimmäisessä meikissä. Punainen olisi enemmän mun juttuni mutta sulle sopii molemmat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on tosi kaunis punainen. Sopii varmasti lähestulkoon kaikille. Mulla on tossa kuvassa uusi, superpehmeä kylpytakki. <3

   Delete
 4. Mä en kyllä voi sietää huonoja tuoksuja, joten vaikka tuo harmaa on ihana niin (netti)kauppaan jäävät mun osalta :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tympeät hajusteet on vähän pepusta. :/ Diorin huulipunassa on pahempi haju, mutta tämäkään ei ole niin kauhea mieluinen. Jotenkin vaniljainen, mutta tosi äklö. Rakastan MACin vaniljaa, mutta tämä on liian voimakas.
   Jos harmaata kuitenkin kaipaa, niin NYXillä on sellanen sävy kuin Black Sesame. Itse himoitsen myös sitä. ;) On myös paljon edullisempi.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...