Sunday, November 9, 2014

Enchantment

MACin Heirloom-kokoelman 'Enchantment'-luomiväri pääsi heti kokeiluun. En vaan malttanut odottaa ja eilisillaksi sattui sopivasti Club Undead, joten pääsin synkistelemään meikkien kanssa.
Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Fyrinnae: Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- MAC: Enchantment
- Sugarpill: Lumi
- Eveline: frosty white

Eyeliner/Mascara:
- BeYu: Liquid eyeliner
- Lancome: Doll Eyes
- Ardell: 120 Demi 
Sugarpill:n Lumi ja Enchantment sopivat todella kauniisti yhteen. Kuvissakin kimallus näkyy hyvin, mutta luonnossa kimmellys oli tietysti kauniimpi.

Meikkipohja oli aivan susi. Sekoitin kahta meikkivoidetta ja lopputulos oli epätasainen ja pysyi huonosti. Onneksi baarissa oli hämärää. Huulilla käytin pitkästä aikaa Illamasquan Kontrol-huulipunaa. On se vaan edelleen ihana.
In English:
I couldn't wait to try out MAC's Enchantment pressed pigment. It's really beautiful and works perfectly with Sugarpill's Lumi.

My foundation was crap. I mixed two foundations and it was patchy and didn't stay on. :( I'm glad it was quite dark in the bar.

I don't remember when I've used Illamasqua's Kontrol lipstick the last time. It's still one of the prettiest purple lipsticks ever.

3 comments:

 1. Kaunis meikki, harmi, että meikkipohja ei ollut hyvä, näyttää kuitenkin kuvissa hyvältä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo meikkipohjat on välillä ihan arpapeliä. Tosin käytän monien meikkivoiteiden vaalentamiseen Illamasquan Skin Basea, jonka pysyvyys mun iholla on aika heikko. Se heikentää muidenkin pohjien pysyvyyttä. :( Pitäisi keksiä parempi meikkivoiteen vaalentaja.

   Delete
 2. Upea kokonaisuus ja ihan sun tyylinen meikki :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...