Saturday, June 21, 2014

Emerald

Siirrytään sitten takaisin meikkeihin, mutta haluan ensin kiittää kaikkia, jotka kommentoivat hiustenlähtö postaukseen. Sain taas vähän uskoa siihen, että ehkä tälle hiustenlähdölle on jotain oikeasti tehtävissä. Palaan aiheeseen myöhemmin.

Olen nyt harvoina vapaapäivinä tehnyt melko värikkäitä meikkejä ja olen kaivannut kovasti turkooseja huulia. Niissä on jotain todella jännää. Turkoosi huulipuna on yhtä aikaa näyttävä ja neutraali ja mielestäni se sopii kivasti omiin väreihini. Tykkään tehdä melko neutraalin silmämeikin huulien kaveriksi, ettei kokonaisuus olisi liian sekava.
 Silmämeikissä käytin melko kevyttä varjostusta keskiruskealla ja meikin jujuna onkin turkoosi rajaus GOSHin nestemäisellä Intense Eye Liner Pen:illä sävyssä 06 Blue.
Huulilla on siis Illamasquan Apocalips -huulipuna. Ihana, mattainen ja kestävä. Halusin myös kynsille jotain turkoosia ja tähän hommaan valikoitui A-Englandin Saint George. Yksi kauneimmista lakoista ikinä. Syvä, tummanturkoosi holo-lakka. Kynsillä vain yksi kerros lakkaa.

In English:

I've missed turquoise lips lately. I have very few days off during the summer so I try to make the most of them. I usually want to pair teal lips with neutral eyes. The only pop of color on my lids was GOSH Intense Eye Liner Pen in 06 Blue (gorgeous, but it stains *a lot*). On my lips I had Illamasqua's Apocalips. And on my nails A-England's Saint George. One of the most beautiful nail polishes ever. Deep teal holo-polish. <3

6 comments:

 1. Ihana meikki, mutta varsinkin tuo A englandin lakka, upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. A Englandin lakat ovat aivan huikeita muutenkin. On pitänyt niistäkin kirjottaa jo ihan ikuisuus.

   Delete
 2. Upea meikki, kuten aina! Nyt tekee mieli kokeilla tuollaista varjostuksen paikkaa. Mulla on vaan niin raskaat luomet, ettei taida onnistua. Yritän silti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeile ihmeessä. Itse nostan aina varjostusta melko paljon luomivaon yläpuolelle, koska mullakin on melko raskaat luomet ja pienet silmät. Tällä saan vähän eloa katseeseen. :) Tosin muistan, kun meikkasin ystävääni, jolla on taas tosi paljon tilaa liikkuvalla luomella ja nostin vaistomaisesti varjostusta ylöspäin. Näytti aika kamalalta. ;)

   Delete
 3. Ooh miten hieno! Ihan sun tyylinen! Pidän paljon tuosta kevyesti silmämeikistä mutta siinä on siltikin tuo pieni juju :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...