Monday, June 2, 2014

Dot. Dot. Dot.

Törmäsin jossain vaiheessa useampaankin meikkiin, jossa on pilkkuja rajauksessa. Halusin huvikseni testata tuollaista eräänä iltana baariin lähtiessä. En ole ihan varma lopputuloksesta, mutta jotain kivaa tässä on. En ole yhtään tyytyväinen varjostuksiin, mutta tuo rajaus on melko onnistunut.

I've seen quite a few looks with dotted eyeliner. I wanted to try too. I'm not completely sure about the result, but I do like the eyeliner. Eyeshadow and shading not so much.
Valkoisiin pilkkuihin käytin Illamasquan valkoista, Scribe -eyelineria. Nyt toivoisin, että minulla olisi muitakin värikkäitä, nestemäisiä rajauksia, joilla leikkiä. Yhdistin meikkiin kirkkaanpunaiset huulet, mutta en saanut hyvää kuvaa, kun valo loppui kesken.

I used Illamasqua's Scribe liner for the white dots. And now I wish I had different colored liquid eyeliners I could play with. 

5 comments:

  1. Ihan älyttömän makeat! Täytyy kokeilla itsekin :) Kiitos inspiraatiosta!

    ReplyDelete
  2. Wau, ihan mieletön! Tätä saattaisi uskaltaa itsekin kokeilla. :p

    ReplyDelete
  3. Suosittelen värikkäisiin rajauksiin We care Iconin nestemäistä Magnetic eyes -rajausväriä. Hinta-laatusuhteeltaan aivan lyömätön! Pieni ja jämäkkä sivellin jolla saa tehtyä tarkkaa jälkeä. Värejä on muistaakseni viisi; musta, ruskea, sininen, luumu ja sitten uutuutena jokin musta jossa on ilmeisesti hopeaglitteriä. Sininen on aivan ihana kirkas, melkein safiirinsininen ja tuo luumu hieman murrettu ja pehmeä. Näyttäisi varmaan ihanalta jonkun ruskean luomivärin kanssa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...