Thursday, May 22, 2014

Future Red

En ole pitkään aikaan tehnyt näin ärtsyn punaista silmämeikkiä. Näin jossain taas kuvan kauniista meikistä ja sen inspiroimana kiskaisin vapaapäivän kunniaksi kirkkaanpunaista luomille. Meikki herätti melko odotetusti huomiota, mutta positiivista sellaista. Minusta on jännä, kun joku tulee kehumaan, kuinka rohkea olen, kun uskallan meikata tällaisilla väreillä. Nykyään kirkkaat meikit ovat valitettavasti jääneet paitsioon, koska töihin tämä on pikkuisen turhan räväkkä. Ei se silti uskalluksesta ole kiinni. Tällaisia värejä on vaan kiva käyttää.

I haven't used bright red in ages. I saw a really stunning look and got inspired. This look got people's attention, but gladly in a good way. It still feels strange when someone comes up to me and says how brave I am to wear red eyeshadow. I know I'm not wearing bright colors as much as I used to, but it still hasn't got anything to do with being brave. I just love wearing unusual colors. 
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer

Eyeshadows:
- Inglot: 351 (ivory)
- Sugarpill: Love+
- Fyrinnae: Hitched
- Urban Decay: Oil Spill

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Urban Decay: Zero
- Lancôme: Doll Eyes
- Ardell: accent lashes
Kävimme katsomassa uuden X-Men: Days of Future Past-elokuvan. Se oli myös yksi syy tähän tavallista räväkämpään meikkiin. Tykkään jotenkin meikata elokuvan mukaan ja varsinkin näitä sarjiselokuvia katsoessa saa käyttää vähän mielikuvitusta. Ihan odotetusti tykkäsin hurjasti elokuvasta. Enkä vähiten James McAvoyn ja Michael Fassbenderin takia.

We went to see new X-Men: Days of Future Past movie. It was also one reason for this bright look. I really liked the movie as I expected (thanks to wonderful actors as James McAvoy and Michael Fassbender). 
Face:
- Revlon: Colorstay Ivory
- Ben Nye: Translucent Powder
- NYX: Taupe
- Illamasqua: Naked Rose

Lips:
- Urban Decay: Voodoo

6 comments:

 1. Makea! Täyspunainen taitaa mulla olla vielä kokeilematta. :)

  ReplyDelete
 2. Aivan mieletön meikki, miten joku voi saada tuon näyttämään noin hyvältä? <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen, että jekku punaisen silmämeikin kanssa on se, että punaista pitää olla kunnolla. :) Ei mitään hailakkaa jälkeä, sitten vasta näyttääkin itkeneeltä. Ja mustat rajaukset; rajaukset tekevät meikistä heti paljon skarpimman, eikä punainen ole heti silmän vieressä. Punainen on yllättävän käyttökelpoinen meikkisävy silmiin. :)

   Delete
 3. Ja punainen sopii värinä silmiisi tosi hyvin! X-men fani olen joten tämä tulee ostettua dvd:nä. Oletko katsonut uutta Spartacusta tv5 :ltä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen tykännyt punaisesta luomiväristä aina. Onhan se melko räväkkä, mutta myös hyvällä tavalla dramaattinen. Olen nähnyt nämä Spartacus jaksot netin kautta silloin kun ne ekaa kertaa näytettiin. Tämä viimeinen kausi on ehkä oma lempparini. Crassus on hyvä vastustaja.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...