Sunday, May 25, 2014

Blue Spider

Siniset hämähäkkiripset. :) Helle tekee olon laiskaksi ja väsyneeksi, joten meikkaaminen ei oikein innosta. Mutta minun piti saada itseni ulos talosta, joten jotain piti keksiä. Maybellinen turkoosi ripsiväri on odottanut käyttämistä jo pitkään ja tänään halusin kokeilla sitä. Lopputulos on ehkä enemmän sininen kuin turkoosi, mutta kiva se on silti. Ei tullut kasariviboja. Tämä ripsari tuntuu muutenkin tosi kivalta. Sillä saa yllättävän paljon tuuheutta. Pitäisi varmaan joskus testata sitä mustaa versiota.

Olen myös löytänyt uudestaan Urban Decayn Ammo -paletin tänä keväänä. Maui Wowie on aivan ihana platinansävyinen luomiväri. Siinä on yksi iso miinus: glitteri. Yleensä rakastan glitteriä, mutta tämä ei pysy luomilla, joten meikkaamisen jälkeen glitteriä on joka puolella kasvoja, vaikka käyttäisi hieman tahmeampaa pohjustajaa. En jaksa stressata liikoja ja yritän kestää epämääräiset glitterhiput otsassa ja poskilla.

I was out of good make up ideas today, but I had to go out so I went with this look. I've had Maybelline's teal mascara for a while and now I thought it was time to use it. It looks more blue than teal, but fortunately it doesn't have 80's vibes. I really like this mascara. It gives lovely volume to my thin lashes. Maybe I should get the black version. 

I've also found Urban Decay's Ammo palette again. Maui Wowie is such a lovely platinum shade. I'd use it a lot more if it didn't have glitter in it. I love glitter, but this doesn't stay on the lids even with sticky primer. But it's such a lovely shade so I'll just try to deal with the glitter all over my face.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Urban Decay: Maui Wowie
- Inglot: DS458 (medium brown)

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- e.l.f.: Mascara Primer
- Maybelline: Colossal Color Shock Mascara 'Electric Teal'

Lips:
- MAC: Rebel
Kasvoilla on paria eri BB voidetta. Alla Body Shopin Tea Tree Flawless BB Cream ja lisää peittävyyttä tuomassa Holika Holikan BB voidetta. Yhdistelmä on hieman liian tumma verrattuna muuhun kroppaan, mutta onneksi se ei erotu liian pahasti.

On my face I used couple of different BB creams. First Body Shop's Tea Tree Flawless BB cream and Holika Holika's BB cream to give more coverage. These creams are a bit darker the rest of my body, but that's ok. 

2 comments:

 1. Mä kyllä kiellän, että tekisin kenenkään oloa laiskaksi tai väsyneeksi. ;)

  Mahtava tuo Maybellinen ripsiväri, oikeasti tuo väri erottuu. Näissä värikkäissä saattaa usein olla se ongelma, että väri ei erotu.

  ReplyDelete
 2. Voi vitsi, löysin vastikään sun blogin ja kadehtien kuolaan tapaasi käyttää värejä. Osaisipa itsekin...

  Sininen ripsari on ihan mahtavaa tavaraa. Itsekin käyttelen Maybellinen sinistä maskaraa, ja seuraavaksi taidankin yhdistää sen mustiin rajauksiin. Näyttää niin hyvältä, ainakin sulla!

  //Fanni
  http://mennentullen.blogspot.com/

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...