Monday, November 11, 2013

Kauneusbloggaajien pikkujoulut 8.11.-13

Olin mukana 8.11.-13 kauneusbloggaajille järjestetyissä pikkujouluissa. Ilta järjestettiin Kauniaisissa Aila Airon perustamassa Kauneuslinnassa. Meitä oli paikalla yhteensä 20 bloggaajaa. Ilta aloitettiin esittelykierroksella, niin bloggaajien kuin Kauneuslinnan henkilökunnan osalta ja meille kerrottiin myös paikan historiaa ja kävimme läpi siellä käytettäviä tuoteperheitä. (Niistä voi lukea enemmän heidän sivuiltaan.)
Paikkana Kauneuslinna on aika huikea. 1800-luvulla rakennettu 'linna' on kaunis, mutta kodikas ja hoitohuoneet olivat ihanan ylellisiä. Haaveena olisi päästä lähiaikoina tuonne kasvohoitoon. Itseäni jäi erityisesti kiinnostamaan Dermaviduals -ihonhoitosarja. Heillä on hoitola myös Helsingin Esplanadilla, johon voisi olla helpompi mennä täältä Turusta käsin.
Ilta oli hyvin rento. Meille tarjottiin pientä syötävää ja juotavaa. Illan aikana saimme vapaasti tutustua tuotteisiin ja halukkaat saivat meikata itsensä ArtDecon meikeillä. Kauneuslinnan meikkaaja teki Mustan Kajalin Heidille aivan ihanan meikin. Toivottavasti Heidi laittaa kuvia. (En valitettavasti muista meikkaajan nimeä, huikatkaa, jos muistatte.) Olisin itse mennyt todella mielelläni meikattavaksi, mutta minulla oli sen verran voimakas pakkeli naamassa, että swatchailin vain tuotteita kädelle ja ihan illan lopussa yhtä huulipunaa huulille asti. 
Ennen lähtöämme meille annettiin pienet tuotepussukat. Tämän lisäksi saimme valita yhden meikkituotteen ArtDecon valikoimista. Siinähän vallan häkeltyi. Piti miettiä, että ottaako tuote, jota oikeasti tarvitsee vai sellainen jota nyt vaan haluaa. ;) Noh, minä päädyin tuohon 'no kun tuo on niin ihana' tuotteeseen. :) Kyseessä on Dita von Teese -kokoelman korostuspuuteri 'Candlelight'. <3

Kaikin puolin aivan ihana ilta ja oli jälleen mahtava tavata uusia naamoja ja myös tavata ensi kertaa kasvotusten vanhojen blogituttujen kanssa. :)
In English:
I took part in a lovely blogger event last Friday. We were gathered in Aila Airo Beauty Salon to spend a festive, but casual night. We were introduced to the place and the product families. Everyone who wanted had the opportunity to try ArtDeco make up products. I was too lazy to cleanse my face so I just ended swatching and trying one lipstick. 

We were given small gift bags and we got to choose one make up item from ArtDeco range. Damn, that was hard. I didn't know if I should get something I really need or something I just want. I went with 'want' this time. :) And that was from Dita von Teese Golden Vintage collection: Candlelight powder. <3

I had amazing time. Met new people and finally met some bloggers I hadn't seen face to face yet. :)

4 comments:

 1. Upea silmämeikki!

  Mukava kuulla että teillä oli kivaa :)!

  Pakkoa sanoa taas, toi kaulakoru on niiin tehty siulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi, ettet päässyt paikalle. Oli kiva ja rento ilta.

   Tuota kaulakorua on tullut käytettyä tosi paljon. Se on ihana. :)

   Delete
 2. Eikös meikkaaja ollut nimeltään Caro? Jaa-a mulla tunnetusti huono nimimuisti, tuo vain jäi mieleen. :)

  ReplyDelete
 3. Oli kyllä ihana ilta! Ja todella kiva nähdä!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...