Tuesday, November 12, 2013

ArtDeco: Golden Vintage look

En millään malttanut olla meikkaamatta näillä upean näköisillä ArtDecon meikeillä. Nämä olivat osa Dita Von Teesen kanssa tehtyä Golden Vintage -kokoelmaa. Nyt yhteistyö ArtDecon ja Ditan välillä on valitettavasti kokonaan loppunut, eli jos nämä tuotteet kiinnostavat, niin kannattaa toimia pian.
Katsokaa nyt noita meikkipakkauksia! En ole juurikaan kullan ystävä, koska yleensä se saa meikkipakkaukset näyttämään mauttomalta, mutta nämä näyttävät ainoastaan kauniilta ja arvokkailta. Ja siltä ne myös tuntuvat. Hylsyt on tehty metallista, joten tuntuvat ihanan painavalta kädessä. Ainoa huono puoli on se, että noihin jää heti käpälän jäljet. (Jouduin ottamaan kuvat kumihanskat kädessä. ;))
Kuten kirjoittelin aiemmin, tuo Candlelight puuteri (32e) on vähän turhuustuote. Se on korostuspuuteri, jossa on hieman hohdetta. Ei kuitenkaan kimallusta, joten myös tällainen rasvanaama voi sitä käyttää vaikka koko kasvoille levitettynä. Itse käytän sitä kevyesti varsinaisen meikin kiinnityksen jälkeen. Huulipunan päätin ostaa Kauneuslinnasta, vaikka minulla on aika monta (*köh* liian monta) punaista huulipunaa. Olen silti todella onnellinen, että ostin tämän huulipunan sävyssä 28 (n.20e, hävitin kuitin...). Sävy on jossain MACin Russian Redin ja Runaway Redin välissä ja koostumukseltaan tämä muistuttaa MACin 'satin' punia. Eli todella pigmenttinen ja melko matta. Levittyi huulille superhelposti ja pystyi erittäin hyvin rajauksen kanssa.
 Tein vähän tällaisen arkisen Dita-lookin. :) Juhlavampaan olisin lisännyt vielä irtoripset.

Face:
- Clarins: Truly Matte foundation, 01 linen
- e.l.f.: HD powder
- e.l.f.: Cool bronzer
- Illamasqua: Naked Rose blush
- ArtDeco: Golden Vintage 'Candlelight' power
 Primer:
-UDPP

Eye Shadows:
- Urban Decay: Shattered palette 
(Bleach, Minor Sin, Shakedown)

Eyeliner & mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner, black
- L'Oreal: Million Lashes Excess
Lips:
- ArtDeco: Lip Liner, 10 Dame
- ArtDeco: Golden Vintage '28'

Vielä viimeiseksi on pakko kehua tuota rajauskynää. Minulta on pitkään puuttunut hieman tummempi punainen huultenrajaus. Swatchatessa kynä ei tuntunut kovin pigmenttiseltä, mutta se oli hyvän värinen. Onneksi ostin sen, koska se on ehdottomasti paras omistamani huultenrajauskynä (hinta n.12e. Hävitin kuitin, joten en pysty tarkastamaan). Arvatkaa vaan, tekisikö mieleni hamstrata loputkin tästä Golden Vintage -kokoelmasta? ;)

In English:
I couldn't help testing my new treasures from the blog event. ArtDeco's Golden Vintage collection was made with Dita von Teese. These two are not co-operating anymore, so if you're interested getting some of these beauties, act now.

I simply love the packaging. I don't like gold when it comes to make up packaging because it usually looks tacky, but here it look sophisticated, expensive and just exquisite. The cases are made of metal and they feel quite heavy to the hand.

I got the Candlelight powder from the blog event and it's a bit of a vanity product, but I decided to buy the lipstick '28' although I already own way too many red ones. But I'm glad I did, because it's just a gorgeous shade. Somewhere between MAC's Russian Red and Runaway Red. It's pigmented and almost matte, quite like MAC's Satin lipsticks. Staying power is also very good.

Another great find was ArtDeco's lip liner '10: Dame'. Probably the best I own. I needed a bit darker, bluer red liner. This glides on easily and stays put. 

Needless to say I want to haul the rest of the Golden Vintage collection. ;)

8 comments:

 1. Ihana Dita-look! Noi kultakimpaleet on niin hienoja! Täytyy ottaa oma Ditanen äkkiä käyttöön, vaikka vähän hirvittää raahata jotain noin hienoa kassinpohjalla. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en varmaankaan koskaan ota huulipunaa laukkuun, vaan korjailen tarpeen mukaan jollain toisella punalla. Vaikka eihän tuo hylsy mene miksikään, mutta kun se on niin kaunis... ;)

   Delete
 2. Aivan ihana meikki! :) Mä olen myös ihastunut Ditan ja Artdecon meikkeihin, sydän itkee verta yhteistyön päättymisen takia. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!
   Yhteistyön päättyminen on todellakin harmi. Harmittaa, että olen vähän jälkijunassa näiden tuotteiden kanssa. Olisin niin mielläni halunnut sen tämän sarjan poskipunan.

   Delete
 3. Näyttää todella hyvältä! Punainen huulipuna ei petä koskaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis. :) Olen tykännyt käyttää punaista huulipunaa tosi paljon viimeisen parin vuoden aikana. Se saa jotenkin kasvot näyttämään paljon freesimmältä.

   Delete
 4. Replies
  1. I know, right! I'd love to have the blush and at least another lipstick.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...