Thursday, September 8, 2011

Purple Rose and New Hair

Tämän päivän silmämeikki. Syksyä ilmassa.
Today's eye make up. Autumn colors.

- primer/base: UDPP and Fyrinnae Pixie Epoxy
- eye shadows: L'Oreal Golden Beige, MAC pigments: Rose, Grape, Violet & Vanilla
- eye liner: Rimmel Exaggerate eye liner
- mascara: L'Oreal Million Lashes wp

Sitten kävin kampaajalla. Minulla on ollut periaatteessa aina pitkät hiukset, mutta minulta on lähtenyt niin paljon hiuksia, että halusin jotain lyhempää. Menin kampaajalle (Rock'n Style Turussa), mutta en tiennyt mitä haluan. Onneksi kampaajalla oli heti näkemys ja päätin luottaa siihen. :) Nyt totuttelen elämään "lyhyt" hiuksisena. 
I went to a hair dresser earlier today. I've had long hair practically all my life, but now I've been suffering from hair loss and I wanted something shorter. I didn't have any idea what I want. Fortunately my hair dresses had a vision and I trusted him. :) Now I'm trying to get used to my "short" hair.
  

5 comments:

 1. Hei nuo hiukset on jännät ja sopivat sulle erittäin hyvin :)

  ReplyDelete
 2. On muuten ihan tajuttoman upea tukka! Tosi erilainen ja tosi upea ja tosii sulle tosi hyvin. Ehkä melkein paremmin kuin se pitkä (vaikka oli sekin upea) ;)

  ReplyDelete
 3. Kiitos. :) Mä en ole oikeastaan koskaan edes miettinyt, millaiset hiukset mulle sopii. Trendikästä en halunnut (en tosin tiedä, onko tämä nyt sitten kuitenkin trendikäs.. ;)) Olen tykännyt pitkistä, joten pitkinä ne on pysyneet. ;) Ehkä nyt voisi muuttaa ulkonäköä välillä myös hiusten kanssa. Ne muuttaa olemusta niin paljon. (Vielä on päällä pieni alkushokki, kun hiuksista lähti reippaasti yli puolet pois..)

  ReplyDelete
 4. I really love your hair, it's such a unique look.

  ReplyDelete
 5. Thank you! I had no idea what I wanted the hair dresser to do, I'm so glad he had a vision. (I'm still getting used to this, but it doesn't feel strange after having the really long hair.)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...