Friday, September 16, 2011

KIKO Makeup Milano: eye shadows and lipstick

Pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan KIKO-merkkisiä meikkejä, kun ystäväni kävi matkailemassa Italiassa ja toi mukanaan pari ihanaa tuliaista. Olen kuullut tästä merkistä aiemminkin, mutta en ole livenä päässyt kokeilemaan tuotteita. Tässä muutamia mietteitä ja swatchit kahdesta luomiväristä ja huulipunasta.
I finally got to try KIKO make up after my dear friend visited Italy and was wonderful enough to bring me some gifts. I've heard about this brand before, but I haven't been to a store which sells it. Here are my few thoughts and swatches of two eye shadows and a lipstick.
- Colour Sphere Eye Shadow 26 (Avio Multicolor) & 27 (Verde Cobalto Perlato)
- Smart Lipstick 88 (Rosso Bruciato)

 Swatches: 27, 26 & lipstick 88
Picture is off-focus to show the glitter better.  

Olen ehtinyt testaamaan silmissä vasta tuota mustanvihreää (27) luomiväriä. Se on aivan ihana! Colour Sphere luomivärit ovat niin sanottuja 'baked' luomivärejä, joita voi käyttää kuivana tai kosteana. Swatchit on tehty kuivana ja näissä on tosi kivasti pigmenttiä. Haluan vielä kokeilla näitä tahmean pohjustajan kanssa. 
I've only had time to test out the blackened green (27) eyeshadow. It's lovely! Colour Spheres are baked eye shadows that can be used dry or wet. I made the swatches dry and these are really nicely pigmented. I want to try them over a sticky base to make the glitter pop. 
 (eye shadows used: Inglot Matte351 & Kiko Colour Sphere 27)

Smart Lipstick 88 (I have no idea why it's called 'smart'...)

Huulipunaa olen ehtinyt kokeilla vain nopeasti, mutta väri on aivan ihana, tumma, metallinen punainen. Levittyy helposti ja on hyvin pigmenttinen. Tuoksu on hieman vahamainen, mutta ei paha. Täydellinen syksyväri. 
I've only tried this lipstick quickly for the swatch, but the color is beautiful, dark, metallic red. It applies nicely and is very pigmented. It smells a bit waxy, it's not too bad. Perfect color for autumn.   

Kaiken kaikkiaan nämä olivat iloinen yllätys. Varsinkin nuo luomivärit ovat ihania. 
All in all, these are really nice. Especially the eye shadows.  

7 comments:

 1. I love the look of those eyeshadows, and the lipstick also looks beautiful in your lip swatch :)

  ReplyDelete
 2. Törmäsin Kikon meikkeihin joku aika sitten yhdessä Youtube videossa ja silloin kiinnostuin niistä. Harmi vaan, että niitä ei taida saada netistä mistään.

  Hyviltä näyttää noi mitä sulla on, etenkin huulipuna on todella namun näköinen!

  ReplyDelete
 3. SilhoutetteScreams:
  I really like these shadows. They're perfect for quick smoky eyes. And I need to take better pictures of the lipstick 'cause it's gorgeous.

  HeidiB:
  Kikoa ei tosiaan taida saada netistä. :( Onneksi mulla on ystävä Barcelonassa, joka on luvannut auttaa meikkiaddiktia hädässä.

  Ja kiitos. Tuo on todella ihana punainen. Luulin, että minulla olisi ollut vastaava, mutta ei onneksi. :)

  ReplyDelete
 4. Olen itse käynyt Kikon liikkeessä vain kerran (tai oikeastaan kaksi, mutta molemmat samalla reissulla) ja olen siitä asti halunnut sinne uudelleen. Minulla on noita baked-luomivärejä, muutama huulikiilto ja yksi aivan ihana kultainen kimallus-/hohtotuote. Mielestäni merkissä on kaikki kohdallaan: pakkaukset ja myymälät ovat tyylikkäitä, tuotteet laatuunsa nähden todella edullisia.

  ReplyDelete
 5. ^Mulla lähtisi varmaan niin lapasesta, jos pääsisin Kikon liikkeeseen. ;) Ja olet muuten oikeassa noista pakkauksista, ne on todella siistit ja tyylikkäät. Huulikiillot vähän kiinnostaisi ja haluan lisää näitä baked-luomivärejä. Niissä on niin nätti kimallus. <3

  ReplyDelete
 6. Wow, these products are gorgeous! I love seeing beauty products from other parts of the world!

  ReplyDelete
 7. I'm dying to go to a Kiko store one day. But I'm glad I have friends who can help me with my cravings. ;) And I also love to see beauty products from different parts of the world. I'd love to go to Asia one day 'cause even the packages are so different from what we have here.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...