Sunday, August 28, 2016

Fuschia Glitter

Kävimme alkukuusta katsomassa David Bowie/Hanoi Rocks -valokuvanäyttelyn Turun Logomossa. Bowien osuus oli harmittavan suppea, mutta olin yllättynyt, kuinka mielenkiintoinen ja hauska Hanoi Rocksin osuus oli.
kuvalähde: logomo.fi
Minulla oli jalassani ensimmäistä kertaa Minna Parikan glitteriset Raquel -korkkarit (koska Bowie + glitter) ja tapani mukaan halusin fuksian sävyä myös muualle. Niinpä laitoin päälleni fuksian värisen boleron ja huulille MACin Heroine -huulipunaa.
Silmämeikissä käytin MACin Burgundy x 9 -palettia, joka on edelleen yksi ehdoton suosikkini.
On hauska katsoa näitä kuvia kesän ajalta ja huomata, että joka kuvassa minulla on eri väriset hiukset.  Eipähän käy liian tylsäksi. Nyt yritän tässä miettiä, että mitä teen tyvikasvun suhteen, koska sitä löytyy jo 6-7cm. Kampaajalle ei ole tällä hetkellä varaa lähteä, joten saatan turvautua vaalentamaan tyveä hieman kotona. Latvatkin kaipaisivat vähän siistimistä.
On nämä Raquelit vaan niin kauniit. Kävin Parikan sivuilla ja huomasin, että sinne on ilmestynyt samat kenngät sävyssä Ruby. <3 Ja Jolie -korkkarit violettina. Oih.

4 comments:

 1. Toi huulipuna on niiiiin kaunis sävy! Ei sovi mulle mutta sulle sopii hyvin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heroine on todella upea puna, eikä varmasti ole ihan jokaisen mieleen. :)

   Delete
 2. Todella kaunis silmämeikki. <3 Noi kengät on vaan niin upeat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitäisi laittaa nuo kengät melkein vitriiniin. ;)

   Ja kiitos, tämän tyylisellä silmämeikillä on menty melkein koko kesä. Jännä, että viileän tukan kanssa olen tykännyt tällaisesta lämpimänsävyisestä meikistä.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...