Tuesday, March 1, 2016

Intergalaktinen kylpy ja muita loma-ajatuksia

<3
Minulla on oli todella pitkästä aikaa kokonaan vapaa viikonloppu, jonka vietimme Helsingissä. Takana on rankka, mutta ihana miniloma. Matkan pääasiallinen tarkoitus oli Syn/\psi -klubin päättäjäiset. Kaksi iltaa putkeen klubilla taisi olla vähän liikaa, koska sunnuntaina kumpikaan ei meinannut pysyä hereillä. En nähnyt kovinkaan montaa tuttua klubilla, mutta tapasin vihdoin Bones and Lilies -blogin aina yhtä näyttävän Karoliinan kasvotusten. :)
Majoituimme hotelliin, koska se oli kaikin puolin helpompi klubia ajatellen ja samalla pieni irtiotto arjesta. Olimme Scandic Paasi -hotellissa Hakaniemessä ja kumpikin meistä tykkäsi todella paljon tuolla olosta (kiva huone, ystävällinen henkilökunta ja hyvä aamiainen). Ja tietysti *kylpyamme*! Olin ihan onnesta soikeana, kun pääsimme huoneeseen ja näin ammeen. Sehän tiesi tietysti reissua Lushille. Rajallisen ajan vuoksi en ehtinyt kylpemään kuin kerran, mutta sekin oli aivan ihana kokemus.

Lushilta lähti mukaan myyjän suosituksesta Intergalactic -kylpypommi. Sitä olikin hauska katsella sihisemässä pitkin kyplyammetta ja sen jälkeen lillua sinisen kimaltavassa kylvyssä. Toivottavasti tulevaisuudessa tulee lisää mahdollisuuksia kylpeä.
Koska kyseessä oli klubi, niin mukaan otettavat meikit piti miettiä tietysti oikein tarkasti. (Kaikki tarvittavat meikit olivatkin mukana, mutta unohdin mm. shampoon ja hoitoaineen.) Olin päättänyt jo etukäteen eri päivien meikkisävyt ja pääsin testaamaan Estee Lauderin Double Wear -meikkivoiteen kestoa ääriolosuhteissa. Meikkivoide piti lupauksensa ja kesti parilla korjailulla hyvänä klo 10-02.
Perjantain meikistä minulla ei ole kuvaa. Silloin mentiin punaisella silmämeikillä ja harmailla huulilla. Sain parissakin paikassa kehuja meikistä.

Lauantaina silmämeikkinä toimi tuttu ja turvallinen turkoosi (Urban Decayn 'Zodiac' -luomiväri). Huulilla oli päivällä Coloupopin 'Lumiere', jonka päälle levitin KIKOn Taupe -sävyä. Illalla huulipuna vaihtui Colourpopin 'Dr.M' huulimattaan.

Sunnuntaina mentiin malvanvärisellä luomivärillä ja tumman fuksianpunaisilla huulilla.
Vaatteet piti tietysti myös miettiä etukäteen. Otin mukaan melko kevyesti kulkevia mekkoja ja pari korsettia. Perjantaina päällä oli Gina Tricon alesta löydetty ihana raitamekko ja sen päällä itse tehty korsetti. Lauantaina taas päälle löysty Lip Servicen todella upea Hyper Intelligence -mekko.
Kaikkineen todella tervetullut pieni reissu, vaikka reissusta kertyikin univelkaa. Kosmetiikkaa ei juuri tarttunut mukaan, vaikka rahaa paloikin aivan liikaa matkan aikana.

2 comments:

  1. Upeita meikkejä ja vaatteita. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli ihana päästä pitkästä aikaa oikein laittautumaan. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...