Saturday, February 21, 2015

Lip Product Addict -haaste

Tämä huulimeikkihaaste taisi kiertää blogeissa ennen joulua, mutta päivänvalon puuttuessa en saanut silloin otettua kuvia. Halusin kuitenkin jossain vaiheessa tehdä tämän kivan haasteen, joten tässäpä tämä.  (Yllä olevan kuvan huulipunateline on Tigerista, 3e. Ajattelin käydä hakemassa vielä pari lisää.)

1. Lempihuulivoide/hoitotuote?
Minulle ei ole ikinä muodostunut mitään lempi huulirasvaa. Käytän vähän mitä sattuu. Tällä hetkellä tykkään tästä Badger: Vanilla Madagasgar -huulirasvasta, jota saa tilattua ainakin iHerbistä. Haluan jossain vaiheessa kokeilla Hurraw -voiteita, koska ne kuulostavat hyviltä. Olen muutenkin ehkä liian laiska hoitamaan huuliani, vaikka ne kuivuvat helposti. Pitäisi hankkia myös uusi huultenkuorinta.

2. Paras katseenvangitseva punainen?
Kirjoittelinkin viimeksi punaisista huulipunista joulukalenterin luukussa. Käytän punaisia huulipunia todella usein. Niillä saa kirkastettua koko kasvot.

Omat suosikkini:
- ArtDeco: 28. Dita Von Teese -kokoelmasta. Uskomattoman syvä ja kirkas punainen yhtä aikaa. Upea pigmentti ja pysyvyys. Minulla oli tämä mukana Berliinin reissulla ja se oli ihan omiaan sille reissulle.
- Urban Decay: Mrs. Mia Wallace. Melkein samanlainen ArtDecon kanssa. Ehkä aavistuksen tummempi. Jälleen ihan uskomaton pigmentti ja kaunis kiilto. <3
- MAC: Runaway Red (le). Edellisiä hieman tummempi, mutta silti selkeästi punainen huulipuna. Matte-koostumus, eli pysyvyys on todella huippu. Todella sääli, että on LE-sävy.

3. Paras luksus & paras marketti?
Minulla on todella vähän selektiivisiä huulipunia. Ne eivät vain ole houkutelleet niin paljoa (varsinkaan hinnoiltaan). Tämä käsittömättömän upea Guerlainin Rouge G löytyi alesta ja nappasin mukaani. Haluaisin testata muitakin Rouge G -punia, mutta ne hinnat, ne hinnat!
Olen enemmän ns. markettipunien ystävä. Halpoja ja hyviä huulipunia on paljon. NYXin perushuulipunat maksavat pari hassua dollaria. Viva la Divan punia rakastan, kuten tiedätte. Ne eivät enää ole ihan niin edullisia (9e) kuin ennen, mutta tykkään edelleen ja sävyvalikoima on yksi parhaita. Mukana on myös H&M huulipuna ihastus. Halvalla saa hyvää.

4. Paras MAC – puna?
MACin punia minulla riittää. :) Suosikkeja oli vähän vaikea päättää. Ensimmäisenä kuvassa on puna, jota en ole edes esitellyt blogissa: 'Oh, Oh, Oh (le)' (tosi näppärä nimi), on hylsyssä oudon pronssin sävyinen, mutta huulilla luumuun taittava. Kaunis ja monipuolinen. Toisena on 'Rebel', joka on sävyltään täydellisen marjainen huulipuna. Käytän tätä aivan liian vähän. Ja viimeisenä vanha tuttu 'Instigator'. Tämä tumma, punertava, luumunvioletti on ihana.

5. Suurin pettymys?
Nämä pettymykset ovat tässä eri syistä. Ensimmäisenä on Illamasquan 'Posture', jonka hankin erikoisen sävyn vuoksi. Tämä on kuitenkin liian lähellä omistamaani Lime Crimen Chinchillaa, että yritän saada tämän eteenpäin. Tässä on todella kuiva koostumus, vaikka pigmenttiä riittääkin. Hyvin työläs levittää huulille.

Melt Cosmetics puna '6six6' on mukana lähinnä siksi, että odotin enemmän näiltä kovasti hehkutetuilta huulipunilta. Pysyvyys ei ole kovin hyvä ja huulipuna leviää päivän mittaan suupieliin, mitä ei ole ikinä tapahtunut ennen. Sävy on kaunis ja puna pysyy käytössä, mutta näin arvokkaalta punalta olisin odottanut ehkä vähän parempaa suoritusta.

Urban Decay: Pistol. Sain tämän ystävältäni, koska hän ei voinut käyttää tätä pahan maun takia. Minulla on muitakin vanhoja UD:n punia, joten tiedän, miltä nämä maistuvat. Pahalta. Mutta tämä on kaikista pahin. Maku on todella pistävä. En osaa oikein muuten kuvailla sitä. UD:n punat ovat uusiutuneet tämän jälkeen ja paha maku ja haju on poistettu. (Tosin tätä sävyä ei enää saa.)

6. Huultenrajauskynä – juu vai ei?
Olen aina käyttänyt huultenrajauskyniä, mutta nykyään vielä enemmän. Vanhuus se tulee ja naama rypistyy. Huulipunat lähtevät vaeltelemaan aikaisempaa herkemmin. Rajauskynät auttavat jonkun verran. Kuvasta itse asiassa unohtui väritön rajaus, jota käytän vielä lisänä. Nerokas keksintö.

7. Paras kiilto?
En käytä nykyään juuri lainkaan huulikiiltoja. Ennen käytin melkein päivittäin. Työssäni huulikiillot ovat vähän vaarallisia, koska ne sotkevat huulipunia herkemmin (varsinkin tummemmar kiillot). Tykkään välillä käyttää jotain melko huulieni värisiä kiiltoja.

8. Jotain extraa!
Minulle on kertynyt jonkun verran MACin LE-pakkauksia ja tässä muutama. Ekana Viva Glam: Rihanna. Toisena on Temperature Rising -kokoelman 'Caliente', jota tulee myös käytettyä liian vähän. Keskellä on viime kesän Alluring Aquatic -kokoelman 'Goddess of the Sea'. Sitten on minun Rocky Horror -aarteeni 'Oblivion'. Ja viimeisenä my precious: Venomous Villains -kokoelmasta 'Dark Deeds'.

8 comments:

  1. Ah, kyllä tällaiset postaukset on aina ihanaa herkkua kosmetiikkahöperön silmille ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja näitä on kiva tehdä (sun blogista taisin tämän haasteen aikoinaan bongata). :)

      Delete
  2. Pistävän makuinen huulipuna. :D Ihan mahtava postaus, itselle ne huulipunat on se juttu, vaikka tykkään aika tavanomaisista, mutta voimakkaista sävyistä, joten näitä sun punia oli taas onni ihailla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne on oikeasti kamalan makuisia. Vähän niin kuin joku suuhun sulanut lääke. En ymmärrä, miten tuollainen maku on edes päässyt tuotantoon alun perin.

      Mulla on pari nudeakin olemassa, mutta jäivät nyt rannalle ruikuttamaan näissä kuvissa. :)

      Delete
  3. Rakastan huulimeikkejä ja mulla on niitä ihan liikaa :D kiva postaus oli lukea! Mulla oli kaikki jotain nudea ja sulla taas ihanan tummanpunaisia :) kun ei ole rohkeutta käyttää erikoisempia tai voimakkaan värisiä punia :) kiilloissa kyllä uskaltaa osittain :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niin on mullakin. ;D Mutta tulee näitä kyllä oikeasti käytettyäkin.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...