Wednesday, February 11, 2015

Taupe for Lips

Lisää omituisia huulipunia. Kävin Berliinissä KIKOssa ja silmäni osuivat tähän huulipunaan. Vaikka nimi onkin 524 Taupe, niin sanoisin, että omaan silmään tämä on ennemmäkin mauve/malva. Kyseessä on Luscious Cream Lipstick, jonka koostumus on mukavan pehmeä ja pigmenttinen. Huulipunan hylsy taas on vähän outo ja hieman epäkäytännöllinen.  Hintaa näillä punilla on 6,90e. Haaveilin tosiaan Tom Fordin 'Stavros' -huulipunasta, joka on melko samansävyinen, mutta hintaa taitaa olla moninkertaisesti.
Valoisasta päivästä huolimatta oli hieman vaikea saada hyvää kuvaa kasvoista. Auringonvalo loi liikaa varjoja ja poltti taas vaaleat kohdat puhki. Sain herätä tänään jo klo 6.30 vapaapäivän kunniaksi, kun kävin fysioterapeutin kanssa ihmettelemässä oikuttelevaa polveani (ei tullut kovin lupaavaa diagnoosia). Toisaalta oli ihana olla niin aikaisin hereillä ja käydä aamiaisella ystävän kera.
Huulilla Taupe on harmaanvioletti. Tämä on itse asiassa sen värinen kuin kuvittelin Lime Crimen Chinchillan olevan. Tuolla alempana on swatchit näistä kolmesta punasta vierekkäin. Chinchillaan verrattuna tämä on harmaampi.
Alun perin minulla oli tänään huulilla MACin Viva Glam Rihanna 2, joka on sitten ehkä enemmän taupe ja selkeämmin rusehtava huulilla. Tosi jännä ja kiva sävy tämäkin. Sopii ehkä paremmin violetin kuin turkoosin meikin kanssa.
Viimeisenä vielä swatchit vierekkäin: Lime Crime 'Chinchilla', MAC 'Rihanna 2' ja KIKO 'Taupe'. Huulilla nämä muistuttavat enemmän toisiaan kuin käden iholla.
In English:
I got this KIKO lipstick from my Berlin trip. Its name is Taupe, but I'd say it's more like mauve. At least on my lips it's more grey-purple than brownish-grey. Taupe is what I expected Lime Crime's Chinchilla to be. As you can see from the swatches Taupe is more grey. 

Anyway, this is fun shade that's quite flattering. I dreamed of getting Tom Ford's 'Stavros', which is quite similar in color, but it was sold out. I think I got for a fraction of the price. 

5 comments:

 1. Oi miten ihana <3__<3 Oon himoinnut Lime crimen Cashmereä joka taitaa olla hieman ruskeampi taupe, mutta tämä Kiko on ihana, en kestä. Pitänee laittaa tilaus jossain kohdin menemään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen myös silmäillyt sitä Cashmerea, mutta tuo Lime Crime tökkii yrityksenä edelleen, joten jätän ehkä kuitenkin välistä.
   Tätä Taupea suosittelen oikein lämpimästi, jos tilaat jossain vaiheessa Kikolta.

   Delete
 2. Oikein ihana sävy! Mua on jo pitkään himottanut joku vastaava sävy tai sitten ihan rehellinen taupekin vois olla makea. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on tosi ihana. Riippuu varmaan huulten väristäkin, miltä tuo näyttää. Ja tuohon voisi toki yhdistää jotain rusehtavaa, niin saisi kunnon Taupen. :)

   Delete
 3. Ihan kuin sulle tehty! <3

  Joskus ihan huvikseen tekisi mieli ostaa edullinen oudon värinen puna ja katsoa, mitä mies tuumaisi. Ihan sen kommenttien ilosta voisin yhden päivän kokeilla, vaikka en tuntisikaan oloani kotoisaksi. Sulle taas sopii ihan täydellisesti.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...